2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
من اصلا تا دیروز عین خیالم نبود اصلا هم استرس نداشتم ولی از دیروز حالم از این رو به اون رو شد..  ...

من هنوز انتقال ندادم، تازه باید برم دکتر ببینه اوضاع چطوره، ولی از الان حالم خرابه

من پیش دکتر اطرج نوبت گرفتم یعنی بدون نوبت هم میفرستن پیش دکتر اورولوژی یا باید نوبت داشته باشی؟؟

من چون پیش دکتر جنتی رفته بودم فکر نمیکردم لازم باشه وقتم نگرفته بودم همون روز  اولی که رفتم پیش دکتر علیرضایی برای اینکه راحتر کارام انجام بشه خودشون با منشی هماهنگ کردن که برای همون روز برم پیش دکتر مردان تیم خودشون چون خودم میخواستم اگه همسرم دارویی احتیاج داره استفاده کنه بعد وارد سیکل بشیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندم پریودیت این اندازه بود؟ازکی داروهای انتقال روشروع کردی؟توسیکل انتقال آزمایش چیزی هم ازت گرفتن؟

من٨ ام پريود شدم ولي از ٩ ام استراديول شروع كردم ١٩ ام رفتم سونو دادم   ازمايش تيروييد قند خون  واينا كفتن ازمايش  پي سي ار هم بديم همينا بودن متخصص قلب هم رفتم گفتن  نامه بيارين كه اوكي بده

من هنوز انتقال ندادم، تازه باید برم دکتر ببینه اوضاع چطوره، ولی از الان حالم خرابه

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم استرس نداشته باش و خودتو ناراحت نکن امیدت به خدا باشه. من انتقال دومم هست.. فردا تکلیفم مشخص میشه

اها بله دکتر مظلوم فرد بود. 

من ۲۵ اردیبهشت  نوبت داشتم به خاطر این که پیش اورولوژی نوبت نداشتم کنسل کردم حیف بشه الان نوبتم شد رفتم خودشون می فرستن؟؟

چند ساعت طول کشید تابرید پیش اورولوژی چون نوبت نداشتید؟؟؟

من اصلا تا دیروز عین خیالم نبود اصلا هم استرس نداشتم ولی از دیروز حالم از این رو به اون رو شد..  ...

من اصلا از استرس نمی تونم گوشی دستم بگیرم حس بی قراری گرفتم

خدایا شکرت
سمر جان ان شالله بزودی نتیجه تلاش ها رو میگیری و خبر بارداری رو میدی .

ایشالله 💚

ممنونم عزیزم انشالله شما هم بزودی مامان بشی گلم مرسی از دعای خیرت.

من ۲۵ اردیبهشت  نوبت داشتم به خاطر این که پیش اورولوژی نوبت نداشتم کنسل کردم حیف بشه الان نوبتم ...

گلم اون روز که من رفتم خلوت بود به نسبت . نمیدونم همون روز که شما میرید دکتر مظلوم فر هم هستن تو مرکز یا نه .

فکر میکنم آخر ماه بخاطر اومدن دکتر نصر مرکز خیلی شلوغ باشه. نمیتونم با قطعیت  بهت بگم همونروز میفرستنت یا نه. برای من همچین شرایطی پیش اومد و دکتر علیرضایی اینکارو کردن برام حالا نمیدونم روری که شما برید به چه صورت بشه چون شاید دکتر مظلوم فر اونروزو اصلا مرکز نباشه ولی احتمال زیاد میدم اگه مرکز باشن دکتر علیرضایی هماهنگ کنن تا همونروز ببینیشون.

اینم راستی بگم من روز اول که رفته بودم بعداظهر وقت گرفته بودم و ساعت چهار پنج بود که رفتیم پیش دکتر مظلوم فرد .

منظورم اینه صبح نبود

انشالله توکل به خدا ممنونم از دعای خیرت. گلم من فکر میکنم با توجه به شرایط همسرتون به شما پیشنهاد قر ...

سمر جان اسپرم همسر منم حرکت آ صفر هست

پس چرا بهمون ‌گفت چند ماه طبیعی اقدام کنید؟

به نظرت هیچ فایده ای نداره. نه؟