2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

عزیزدلم واقعا ناراحت شدم 

خدارا شکر که جنین داری و انشالله سری بعد به امید خدا مثبتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه تعیین جنسیت  انجام بدی بله مشخص میشه  از جنین های تشکیل شده یک سلول برمیدارن و ...

اهان مرسی عزیزم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ديروز بهترين روز زندگيم بود نيلدا هم من هم شوهرم اونم اومد داخل اينقدر با ذوق نگاهشون ميكرد خدا به س ...

از امروز بهم قول بده که از لحظه لحظه این دوران لذت ببری 

اسم مادر روته قربونت برم مادر یعنی دنیای صبر و آرامش 

دیگه به چیزای منفی اصلا فکر نکن نینیای خوشگلت حالشون خوبه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دوستان چند روز بعد پانکچر رابطه داشتن ایراد داره .؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم از صبح تو فکرتم انشالله به حق پنج تن جواب آزمایشت مثبت میشه

سلام عزیزدلم امروز یه مشکلی پیش اومد که نتونستم برم آزمایش همون فردا میرم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

سلام سمر جان خیلی خیلی متاسفم عزیزم انشاءالله خدای بزرگ با معجزه اش سورپرایزت کنه 🤲🏻🤲🏻

با دل شکسته ات برامن دعا کن فردا میخام برم آزمایش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

هیچوقت دلداری دادن بلد نبودم 

محکم و قوی ادامه بده میدونم که خیلی زود نتیجه این صبر و ارادتو میگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

عزیزم با دکترت مشورت کن برای انتقال بعدت صد در صد خراش رحم انجام بده شانس مثبت شدن رو خیلی میبره بالا

عزیزم، متاسفم، غصه نخور دوستم، می دونم شُک بدیه، حس ناراحت کننده ایه، ولی می گذره این روزها، یه روزی از همین روزها بر می گردی به گذشته نگاه می کنی و این مسیر و همه ی این غصه ها شده یه تصویر مبهم، اون روز فرزندت تو بغلته و داری بوشو حس می کنی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈