2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044504 بازدید | 684391 پست
سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسفم  بابت سقط😔 😔 😔 😔  ولی تو پاتولوژی هم فقط نوشته بافت جنین و رحم  ...

فداات بشم عزیزم قسمت نبود ، انشالله یه بار دیگه تلاش میکنم ولی واقعا کم آوردم 🙄

پس این آزمایش به چه درد میخوره ؟ والا

ببخشید زینبی حان شرمنده سوا میپرسم ولی من ۳ تا جنین دیگه دارم که گریدشون 2 تا دونه c و یه دونه b 

به نظرتون ارزش انتقال دادن داره ؟ اخه واقعا از اون همه دارو آمپول خسته شدم 😑 اگه نداره به فکر پانکچر دوباره باشم دیگه اینارو انتقال ندم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

😭😭😭😭😭خدایا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
امروز و فردا ميشي حتما

خداکنه برم زعفرون بخورم زودتر بشم 😁

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ديروز بهترين روز زندگيم بود نيلدا هم من هم شوهرم اونم اومد داخل اينقدر با ذوق نگاهشون ميكرد خدا به س ...

چیکا جونم مبارکه، امیدوارم از الان به بعد کوچکترین موردی برای استرس نداشته باشی، و امیدوارم اون یکی فسقلی هم پسر باشه ، انقدر شیطنت بکنن تو خونه ات که یک ثانیه وقت اضافه برای فکرهای بد نداشته باشی🥰🥰

عزیزم 😔

خیلی ناراحت شدم برات

به حق حضرت زهرا. س.  این ماه خودت طبیعی باردار شی 🙏❤

مثل نیلدا جون که خدا معجزه کرد براش

و بعد انتقال منفی طبیعی باردار شد

میدونم شما قوی هستی. خودتو اذیت نکن

وای سمر جونم فقط نمیدونم چی بگم چون هر چی بگم آرومت نمیکنه انشالله که خدا طبیعی بهت فرزند سالم بده از رحمت خدا ناامید نشو دیروز یکی از بچه ها با کیست اندو و مشکل اسپرم همسرش طبیعی باردار شده انشالله که خدا بهت آرامش بده عزیزم خیلی متاسفم خواهری😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها توروخدا بگيد ان تي عددش ١/٩ باشه خطرناكه؟😭😭😭😭دارم دق ميكنم خواهش ميكنم اگر ميدونيد بگيد😔 ...

عزیزم برای من ۲.۲۳ بود پسرکمم سالمه تازه من سلفری هم دادم الکی همش نگرانی وحرص میخوری 

مگه دختر و پسر بودن جنین ها مشخصه؟

عزیزم اگه تعیین جنسیت  انجام بدی بله مشخص میشه 

از جنین های تشکیل شده یک سلول برمیدارن و بررسی میشه که چه تعداد از جنین ها دختر هست و چه تعداد پسر