2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044544 بازدید | 684395 پست
ایشالا به حق این شبا این سوره حاجت دلت رو بگیری

سلام گلم من اون قسمت از جز که قرار شده بود بخونمو  خوندم البته خیلی وقته ولی تاپیک نیمده بودم گفتم بگم بهتون انشالله شما هم سوره طاها رو خوندین گفتم باز بپرسم مطمئن بشم که خدای نکرده جا نمونده باشیم از بقیه دوستان😉😊

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دنبال چه دارویی هستی بگو شاید بتونم کمکت کنم البته برای تهران

ممنون مهربون  استرادیول می خوام ولی شیرازم، فدات شم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اسمشو نمی دونی گلم؟آخه من تو پیدا کردن آدرس ضعیفم، اسم داروخانه رو بدونم راحت تر پیدا می کنم.

همون ب منم این ادرسو دادن پیدا کردم..ولی عصر ب سمت مصدق...یعنی نزدیک چهاراه هست بری پیدا میکنی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
بله الان شنبه انتقال دادم ولي الرژي بهار دارم نگرانم 🤪

مبارکه گلم😍😘 نگران نباش کافیه که خدا بخواد امیدوارم بزودی  با یه بتای عالی خوشحالمون کنی 

ولی من خوندم اینجا بچه ها بعد از انتقال عطسه زیاد داشتن حالا نمی دونم واقعا ب خاطر داروهایی که استفاده میشه هستش یا نه 

حالا شما هم که میگی سابقه آلرژی داشتی 

تو همون ابن سینا براتون انتقال دادن ؟

چند تا نی نی بود 😍

بله الان شنبه انتقال دادم ولي الرژي بهار دارم نگرانم 🤪

خانومی منم الرژی دارعطسه های بللللللند که کلا زیر دلم درد میکنه

برا همین میترسم برای ای وی اف

احتمالا امپول حساسیت بزنم بعد برم برای میکرو

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر. یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با ...

ايشاله مثبتي عزيزم راستي يادمه گفتي تيروييدت ٣ بود بعد چند روز انتقال دادي يعني ديكه پايين نيومد؟ اخه من ماما دكتر عليرضايي كفت براي انتقال بايد زير ٢ باشه  وبرت ويزيت انلاين با نوين شو منم گفتم دارم قرص ميخورم ولي دكتر عليرضايي چيزي نكفتن 

ايشاله مثبتي عزيزم راستي يادمه گفتي تيروييدت ٣ بود بعد چند روز انتقال دادي يعني ديكه پايين نيومد؟ اخ ...

عزیزم

من دیشب جواب ازمایشمو دکتر علیرضایی دید

گفت حتما برو پیش دکتر نوین

برای بارداری تیروئیدت مشکل داره

رنج ازمایشگاه 4 تا 5.5 بود

برا من 4.75 هست

به شما گفته ان لاین؟ مگه ان لاین هم ویزیت میکنه؟

عزیزم.مباااارکه  😭😭😍😍😍 میشه بگی چه داروهایی بهت داد علیرضایی؟ چند تا انتقال دادی؟ پی ار ...

مرسی عزیزم.من کلا 3تا جنینم مونده بود که گفتن اگر اینا نگیره باید بری اهدایی.3تاشو انتقال داد و اینکه هچینگ کردن این بار و آنوکسا و آسپرینم دارم با استرادیول روزی3تا و پروژسترون

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مرسی عزیزم.فکر کردم شما هم با علیرضایی انتقال دادی.تو چه مرحله ای هستی؟

من برای اولین بار نوبت گرفتم که برم

هنوز نوبتم نشده 

چند تا جنین برات تشکیل شد ؟؟؟انتقال اولت بود؟؟

بهت آنوکساپارین هم داده؟؟

عزیزم من دیشب جواب ازمایشمو دکتر علیرضایی دید گفت حتما برو پیش دکتر نوین برای بارداری تیروئیدت مش ...

خواستی من تلفن نوین رو دارم برای ویزیت آنلاین خواستی بگو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ايشاله مثبتي عزيزم راستي يادمه گفتي تيروييدت ٣ بود بعد چند روز انتقال دادي يعني ديكه پايين نيومد؟ اخ ...

مرسی گلم. سه بود انتقال دادم ویزیت شدم آنلاین با دکتر نوین گفت اوکیه انتقال بده دوز دارمو عوض کرد گفت دو هفته دیگه آزمایش بدم حالا از دادم جواب تیروئیدم فردا آماده میشه دیگه نمیدونم چی شده تا الان

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم.مباااارکه  😭😭😍😍😍 میشه بگی چه داروهایی بهت داد علیرضایی؟ چند تا انتقال دادی؟ پی ار ...

من فک میکنم پی ار پی الکیه، چون اصن دکترا پیشنهاد نمیدن خودشون، من انجام دادم، خودم گفتم بهشون،ولی نتیجه نگرفتم