2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044526 بازدید | 684391 پست
سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر. یه مدتی نبودم واقعا درگیری داشتم انشالله تو این مدت تمام کسایی که با ...

سلام عزیزم خوبی؟

نگران نباش شاید بیبی چکات اشتباه نشون دادن

انشالله بتات بالاست و بارداری 

توکل بر خدا

ممنون عزیزم نوروبین رو سرخود استفاده نکردم. بعد از سقط رفتم پیش فوق تخصص غدد، دارو واسه تیروییدم دا ...

خیلی هم عالی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

ببخشید گلی آخه اینجا بعضا بین دوستان دیدم سرخود زیاد استفاده شده واسه همین گفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمر جون نبودی نگرانت بودیم، عزیزم انشاءالله که بحق این ماه عزیز با آزمایش مثبت میای و خوشحالمون ...

ببخشید عزیزم خیلی ازت ممنونم که جویای حالم بودی .

من خیلی این مدت درگیر بودم چون باید جابه جا بشم نتونستم تاپیک بیام یکم فکرم درگیری داشت.

گلم امیدی ندارم چون بی بی چکم منفی شد صبح.

دیگه انگار باز باید تو صف انتظار باشم توکل بخدا ممنونم بابت دعات گلم انشالله شما بزودی با همین انتقالی که در پیش داری بحق علی مادر بشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا     زینب جون من اگه بخوام فردا وپس فردا را روزه بگیرم داروهامو چجور تنظیم کن ...

من استرادیول ها رو موقعی که روزا بودم بین افطار تا سحر تنطیم میکردم با فاصله کمتر از حالت غیر روزه میخوردم 

یکی موقع افطار 

یکی ساعت 12 شب 

یکی موقع سحری

آسپرين نداشتم اون موقع 

سلام زینبی جون دیروز من یه استرس خفنی کشیدم سر این فشار. با اینکه دیگه به غذاهام نمک نمیزنم. دیروز ...

غذاهاي بيرون پر چرب و پر نمكه بهتر استفاده نكنيد

ضمنا فشار با استرس هم بالا ميره 

بچه ها،بنظرتون امگا 3 استفاده کنم ،پرگناکر و ال آرژین هم دارم.مشکلی نداره باهم استفاده بسه؟یا امگا3 ...

من اینسری که ویزیت شدم دکتر گفت کیوتن و امگا 3 برای کیفیت تخمک خیلی خوبه

امگا3 رو فقط 3 روز در هفته بخور

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اسم داروخانه چی بود؟چند روز دیگه انشاءالله وارد سیکل انتقال میشم، باید استرادیول مصرف کنم.

ولی عصر ب سمت مصدق توی کوچه بود پله میخورد میرفت بالا...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
خيلي برام عجيبه که استراديول پيدا نميکنيد، به من بسته بسته ميدادن، هم استراديول يک و هم استراديول دو ...

ستاره جان جز پنجم قرائت شد 

حاجت روایی شما و بقیه دوستان❤💙💚💜💗

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد