2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
فداتشم حتما منم محتاج به دعام دعام کن نصیحتی که نیلدا جون به من کرد و گوش نکردم تو گوش کن تا زمان از ...

قربونت برم استرس نداشته باش میخوای دوباره دو روز دیگه برو ببین بتا چقد رشد کرده ولی مطمینم مامانی الکی خودتو نگران نکن. من حتی میخوام بی بی چک هم نزنم چون میترسم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آفتاب جون من امروز ۱۴ انتقالم بود حتی یه علائمِ کوچیکم تا الان نداشتم غیرِ طبیعی نیست اینجوری؟

نه عزیزم اصلا به علائم نیست .امیدت به خدا باشه .اینجا خودت دیدی که خیلی ها با لک روز ۹ یا ۱۰ باردار بودن و خیلی هم لک دیدن اما باردار نبودن.اصلا به این چیزا توجه نکن بسپار به خدا .انشاالله خبر خوش بدی بهمون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. یه سوال دیگه هم دارم. امروز رفته بودم بهداشت بهم گفتن ورم داری نوبت اورزانسی برا دکترم ...

عزیزم منم از ۲۶ یا ۲۷ هفته دست و مخصوصا پام شروع به ورم کرد که دکترو برام آز دفع پروتئین نوشت و خداروشکر طبیعی بود...البته من اصلا استرس نداشتم چون خونوادگی این مشکل ورم و داریم بیشتر ارثیه به نظرم پس جای نگرانی نیست این مراکز بهداشت و ماماها فقط بلدن الکی به آدم استرس بدن نگران نباش

تازه الانمو باید ببینی پُرِ باااادم ازبس ورم کردم ،،دماغ که نگو انقدر ورم کردهههه🙈🙉 ولی وقتی فشار خون و سردرد نداری هیچ اشکالی نداره ورم به تنهایی

عزیزم منم از ۲۶ یا ۲۷ هفته دست و مخصوصا پام شروع به ورم کرد که دکترو برام آز دفع پروتئین نوشت و خدار ...

Zizi جان انشالله یه زایمان خیلی خیلی راحت و بدون هیچ دردی داشته باشی❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم ما خوبیم ممنون...تو خوبی انشاالله؟؟؟ والا باورت میشه هنوز خودمم نمیدونم دکترم خودش دوس د ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و گل پسرتو سالم بغل کنی سر زایمان منو یادت نره😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام  یکی از دوستام تو سیکل انتقال هست مرکز رویان امروز روز هفت پریودیش دکتر روزی دوتا استرادی ...

نه عزیزم بهش بگو نگران نباشه دو تا استرادیول نیاز به انوکسا نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا خیرت بده خواهر بالش میزاریم خطر نداره واسه جنین؟ البته من بعد انتقال تا ۲ ساعت بالشت زیر باسن بو ...

عزیزم توی مرکز بهتون بالشت دادن یا خودت بردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم اصلا به علائم نیست .امیدت به خدا باشه .اینجا خودت دیدی که خیلی ها با لک روز ۹ یا ۱۰ باردار ...

انشاءالله بادعای خیرت عزیزدلم والا یه جورِ خاصی بی علائمم اصلا انگار نه انگار انتقال داشتم الانم نزدیکه پریودمه حتی علائم پریودیمم ندارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍