2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
 عزيزم مگه دكترن به حرفشون گوش ميدي به دكترت نشون بده ايشاله خوبه 

دكترم گفت طبيعيه خوبه چون ميخوام سركلاژ كنم رو جواب ازمايشم تاكيد داشت كه اول جواب بياد بعد سركلاژ براي همين ترسيدم نكنه مشكليه😞

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا كنيد جواب ازمايشمم خوب باشه فقط😔

مطمئنم حال هر دوشون خوبه مامانی حرص نخور توروخدا🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام. بچه ها من دیگه زیاد نی نی سایت نمیام فعلا. کارم زیاد شده. خواستم بگم همتونو دوست دارمو دعام پشت سرتونه. چیکا جون و دلارام جون و دارچین جون و نیلدا جون و ستاره ۶۸ و بقیه مامان ها انشالله زایمان خوبی داشته باشین. داداشممم عزیز دلم و فرزی جون و نداجون و آلا جون و نغمه جون و سمر جون و ثمین جون و مهربون جانم و گیسو جون و حنا جون و مهرماه جون و نازنین عزیزم انتقالهاتون خوب پیش بره و برای بقیه ی دوستای گل گروه هم همینطور. همیشه براتون دعا میکنم و آرزوی خیر دارم♥️♥️🌺🌺فعلا تو استراحتم و دارم حسابی کار میکنم. ولی همش به یادتونم عشقا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دكترم گفت طبيعيه خوبه چون ميخوام سركلاژ كنم رو جواب ازمايشم تاكيد داشت كه اول جواب بياد بعد سركلاژ ب ...

ايشاله خوبه  عزيزم   ولي خدا وكيلي بجه ها مكه تخصص ان تي دارن  تاپيك ميزني از اونا ميپرسي يكي يه چيزي ميكه استرس ميگيري 

بچه ها این بی بی چک منه تو روز دهم به نظرتون زیادی پر رنگ نیست زنگ زدم بیمارستان سوال کردم برم زودتر ...

وااااااای خدااااا چ خوشرنگه  مگه میشه این کاذب باشه اخه؟ جووووووووووونم دلم سر ذوق اومد. ان شاالله صحیح و سالم بمونن برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. بچه ها من دیگه زیاد نی نی سایت نمیام فعلا. کارم زیاد شده. خواستم بگم همتونو دوست دارمو دعام پش ...

عزیزم امیدوارم این مدت حسابی حال و هوات عوض بشه، اتفاق های قشنگی بیفته تو‌زندگیت و خیلی زود مامان بشی🥰🥰🥰