2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
@زینبی_بابا     زینبی جون سلام من یکشنبه یعنی دیروز انتقال داشتم‌ دیروز در حد یه قطره لک ...

عزیزم نگران نباش من روز اول انتقالم خونریزی شدید با لخته خون داشتم و تا سه روز لک داشتم از هرکی پرسیدم گفتن بعصی ها حتی لکم ندیدن ولی دکترم گفت نگران نشو دهانه رحم دستکاری میشه واسه تو یکم خونریزی کرده جنینیت توی رحمته و اصلا خونریزیت به جنینت هیچ ربطی نداره.ببخشید جای زینبی جون جواب دادم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یه بچه هابود پانکچر اول باهم بودیم.منم شوهرم آزوهست ولی تو بیضه اسپرم داره

منم همسرم تو بیضه اش اسپرم داشت دوتا جنین داشتم انتقال دادم نگرفت دو روز ازمایش دادم منفی شد انتقالم

عزیزم شما داروهاتم از داروخانه خود مرکز مام می خری؟؟؟  آمپول هایی که قبل  تخمک کشی میدن ه ...

داروهاي پانكچررو از رحمانيان گاندي گفتن بگير ولي ديروز از مام گرفتم ولي گرون ميدن شياف رو بيمه ميگن حساب نكرده ١٤٠ بول شياف شد ولي دوستم جاي ديگه كرفته ميگه بيمه داشته 

منم همسرم تو بیضه اش اسپرم داشت دوتا جنین داشتم انتقال دادم نگرفت دو روز ازمایش دادم منفی شد انتقالم

انشالله دفعه بعد مثبت میشی

من میکرو اولم جنین هام نموندن انتقال نداشتم دفعه دوم انتقال فرش داشتم‌منفی شد ۲بسته هم جنین دارم الان دوباره سیکل انتقال را شروع کردم

یا رب العالمین
عزیزم نگران نباش من روز اول انتقالم خونریزی شدید با لخته خون داشتم و تا سه روز لک داشتم از هرکی پرسی ...

نه فدات شم خوب کاری کردی جواب دادی. آره یادمه انشالله که خیره مرسی خیر ببینی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤