2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااا سلاااااامممم 

خوبین مامانااااا 😍😍🤗🤗

میگم من از فردا انشاالله استرادیول رو شروع میکنم هر هشت ساعت..ی دونه..روزی سه تا باید بخورم

شما چ جوری تنظیم کردین ساعتشو؟؟ک با لووتیروکسین تداخلی نداشته باشه ؟؟؟🙆🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره علیرضایی تو پیجش میگفت یدونه شیاف یا امپول در روز کافیه ولی من ۱۲ انتقال پریود شدم میگم نکنه برا ...

ببین برا بعضی ها پیش میاد با وجود پروزسترون پریود میشن. یعنی این طور نیست که تا زمانی که پروزسترون میزنی دیگه حتما پریود نمیشه. شاید علل مختلفی داشته باشه که نن ازشون بی اطلاعم اما چون دفعه قبل اینطور شدی دلیل نمیشه بعدی هم همین طور بشی. الان مامان تیاراتیام خودمون هم دفعه اول زودتر از روز آزمایش پریود شد با وجو مصرف امپول. اما دفعه دوم این اتفاق نیفتاد و مثبت شد. بازم بنظرم بد نیست یا از زینبی جون بپرسی یا هم اینکه با دکترت درمیون بذاری و باهاش مشورت کنی اونم برا رفع نگرانی خودت . اینکه دلت اروم بشه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم من بودم امروز یکم پررنگتر شدولی زیاد تغیری نکرد

واااای مبارک مامان خانومی 

ای جانم خیلی پررنگتر شده که 

ماشالله الهی 9ماه و به سلامتی بگذرونی. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
 اهان ازیترومایستین و نوروبیون هم بود .....من ۲میلی داشتم از داروخانه که جفت هتل اسمانه گرفتم خ ...

عزیزم منم اصفهانم 

این داروها رو کدوم دکتر واست نوشت ؟؟

انتقالت با کی بود ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فدات عزیزم . همچنین. سیکل بوسرلین همونیه که یک ماه ال دی می دن و بعد دارو؟ یا همین سیکل نچراله

نچرال کمترین دارو داره بولسرین برا سیکل لانگه. یه سیکل کوتاه هم داریم اونم دارو داره ولی چی میدن نمی دونم اخه تا حالا نداشتم

خدایا شکرت
من تهرانم من که همه جا رو گشتم حتی همسرم ناصرخسرو هم رفت پیدا نکردیم

۰۲۱۸۸۰۳۲۲۴۴

عزیزم داروخانه دکتر مینو مهدوی

زنگ زدم داشت

بفرست شوهرت بره واست بخره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها این بی بی چک منه تو روز دهم به نظرتون زیادی پر رنگ نیست زنگ زدم بیمارستان سوال کردم برم زودتر ازمایش بدم گفت نه شاید مثبت کاذب باشه از بچه ها کسی بوده که مثبت کاذب بشه 

نچرال کمترین دارو داره بولسرین برا سیکل لانگه. یه سیکل کوتاه هم داریم اونم دارو داره ولی چی میدن نمی ...

مرسی از توضیحاتت جانم. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا صبح باز زدم مثل همون دیروزه تغیر زیادی نکرده

دیگه مامان شدی عزیزم

مباااارک باشه

۵ روزه بودن نی نیا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد