2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کلا پنج تایاشیش تا ازیترو داده بود از روز سوم پریود...نوروبیون هم سه تا داد سه روزی یکی

شما انتقالتون كي؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خب خداروشکر انشالله که بارداری.منم همینکارو میکنم خبر ازمایشتو بهم بده حتما تگم کن

باشه عزیزم حتما.انشالله که با همین انتقالت مثبتشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
روز ١٤ حدود ٩ و خورده اي بود عزيزم بخدا دقيقا يادم نيست يا سه روز قبل از انتقال امپولو شروع كردم يا ...

سلام چیکا جون، میگم شما که پلی کستیک بودید، موقع انتقال اضافه وزن داشتید که مثبت شدید؟ 

خب عزیزم هر دکتری یجور تجویز میکنه. هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن. روزی که من انتقال دادم روزی یه ...

قربونت برم از توضیحات کاملت ممنونم عزیزم اینقدر که دیگه جای امپولام درد میکنه عصبی شدم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نههههههه گلم کی گفته ورم نشونه اینا هست ببین ورم در کنار سردرد و دفع پروتئین نشونه مسمومیت بارداری ...

بازم ممنون.

خدا رو شکر سر درد ندارم. ازمایش خون رو  هم چهار شنبه باید برم انجام بدم.همون موقع هم گفتن نمونه رو تحویل بده‌تا ببینم کی جوابشو بهم میدن .امروز برا اولین بار این بهداشت منو ترسوند. هم ورمم هم اینکه بخاطر وزن بالام. حرفش کلا ارامش رو ازم گرفت. زینبی جون اضافه وزن میتونه دلیل مسمومیت بارداری باشه؟ اصلا این مسمومیت چرا و چطوری بوجود میاد؟ دارم دیوونه میشم از بس بهش فکر کردم. یچیز دیگه الان یادم اومد من دکتر اصلیم که اهوازه و متخصص بارداری های پرخطره بهم گفت اسپرین رو تا هفته ۳۶ باید داشته باشی .در مورد انوکسا هم چیزی نگفته فعلا. اینجا دکتری که تو شهر خودمونه گفته تا اخر ۳۵ هفته آسپرین بخور دیگه قطعش کن. انوکسا هم گفت از ۳۶ هفته به بعد باید هپارین بزنی. اینم بگم بخاطر این شرایط کرونا و اینکه میخوام زایمان شهر خودمون باشه دیگه اهواز احتمالا نرم و همین جا تحت نظر دکتر باشم. بنظرت آسپرین رو تا کی بهتره مصرف کنم؟ و اینکه آیا درسته انوکسا تبدیل به هپارین بشه؟ با هم فرق دارن از نظر میزان دوز؟ بعد مشکلی ایجاد نمیکنه؟.

یه سوال بی ربط دیگه هم دارم تو ایت هفته ها برا حا به جا شدن لازمه بشینم بعد جا به جا بشم موقع خواب؟ چون من این طوری جا به جا نمیشم .اول میخوابم رو کمر چند ثانیه استراحت میکنم بعد میچرخم به پهلو. خونوادم میگن نه باید پاشی بشینی بعد به پهلو بشی

ببخشید همش دارم سوال میپرسم . خدا شما و گل پسرتون رو حفظ کنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت