2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044410 بازدید | 684386 پست
سلام اونی ک روز نهم تست زد هاله انداخت امروزم قرارشد تست بزاره چی شد؟؟اگه پیاممو دیدی خبر بده

سلام عزیزم من بودم امروز یکم پررنگتر شدولی زیاد تغیری نکرد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام راه ها رو رفتم دارویاب، اطلاعات دارویی،شاید دروغ نباشه بگم از دیروز تا الان شاید بالای ۲۰۰تا دا ...

استرادیول قرص هست. امگول نیگبود برای من که دکترت گفته نمی خواد بزنی. از اصفهان گیشگیری کن اگه داشته باشند من میرم برات میخرم و با اتوبوس میفرستم بیاد که سریع به دستت برسه

پس چرا من هم شیاف ۴۰۰ میذارم هم روزی دوتا امپول پروژسترون😔😔😔😔😔

شاید لازم بوده برات زیادباشه فکر نکنم طوری باشه کم نباید باشه.

شما استرادیول تا کی خوردی؟روزی چندتا؟داردهای انتقالت چیا بودن؟

یا رب العالمین
چقدر گرون من انتقالم با بیهوشی شد ۳۳۰۰

وای بالاخره یکیو پیدا کردم

عزیزم شما چرا انتقالتونو با بیهوشی انجام دادین؟

با بیهوشی انجام دادید باردار شدین؟

من واژینیسم دارم نمیتونم تحمل کنم میخام با بیهوشی انجام بدم

خوب عزیزم تخمک گیری که میشه اسپرم هم از آقا گرفته میشه و این ها به آزمایشگاه تحویل داده میشه و جنین ...

اره ولی بعضی جاها هزینه انتقال فرش هم میگیرن کلا اول 

علی الحساب پول میگیرن من دوباری که انجام دادم اینجور بود

یا رب العالمین
شاید لازم بوده برات زیادباشه فکر نکنم طوری باشه کم نباید باشه. شما استرادیول تا کی خوردی؟روزی چندتا ...

من استرادیول هنوزم دارم میخدرم هر ۸ ساعت یکی.داروهایی که دکتر داد اسپرین روزی یکی اسید فولیک و شیاف پروژسترون دوتا امپول پروژسترون و روزی یکی قرص pregnazon که فکر کنم تقویتیه

من استرادیول هنوزم دارم میخدرم هر ۸ ساعت یکی.داروهایی که دکتر داد اسپرین روزی یکی اسید فولیک و شیاف ...

پس من استرادیول کمه برام برم داروخونه دوباره بگیرم؟

دکترم ۶۰ تانوشته که برا ۲۰ روزه

یا رب العالمین
یاخدا اونجا از امسال داره قیمت سال بعد رو میگیره😔

خوب مثلا بهترین مرکز خاور میانه 

با بهترین کادر درمانی و مشابه مراکز اروپایی هست هر چه این امکانات بیشتر باشه هزینه درمان هم قطعا بیشتره

خیلی هزینه ها بالا رفته انشالله که همه با اولین بار مثبت بشن و این فشارهای هزینه و نازایی از روی آدم برداشته بشه

وای بالاخره یکیو پیدا کردم عزیزم شما چرا انتقالتونو با بیهوشی انجام دادین؟ با بیهوشی انجام دادید ب ...

من خیلی از سونو واژینال و این جور چیزا میترسم بخاطر همین دکترم گفت باید بیهوشی باشی که ریلکس باشی من بتونم کارمو درست انجام بدم فعلا دو روزه که بی بی چکم هاله میندازه تا ببینم خدا چی میخواد و جواب ازمایشم چطوره

پس من استرادیول کمه برام برم داروخونه دوباره بگیرم؟ دکترم ۶۰ تانوشته که برا ۲۰ روزه

اره حتما اضافه داشته باش خیلی سخت دو میلش گیر میاد