2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
چون خيلي كمه خارجيش من فقط يه داروخانه تو سعادت اباد بود دكترم ادرس داد از اونجا هربار تهيه ميكردم ه ...

منم فکر کردم گرونه داروهامو که داد هی نگاهش میکردم هی توقبضش دنبال قیمت بالامیگشتم نبود  اخه داروهای پانکچرم گرون بودن فکر کردم اینلهم خیلی گرونه.۳۰ تا فموبرا واسپرین و۶۰ تا استرادیول شد ۸۰ بابیمه هی فکر میکردم اشتباه میخونم روم نمیشد بپرسم چنده  

یا رب العالمین
عزیزم فردا صبحِ زود برو آزمایش بده جوابشو زودی بهمون بگوهاااا به انرژی مثبتت شدیدا احتیاج داریم  ...

چشم فردا صبح میرم حتما 

اونم چه انرژی مثبتی با کلکسیون مشکلات

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدِ جواب منفیه مهرماه منم دقیقا به این قضیه فکر میکردم خیلی درصده منفیا بالاس 😔 خدا بهممون رحم کن ...

انشاالله شما مثبت بشی انرژی بگیریم هممون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه سعی کن سر ساعت بخوری استرادیول جا به جا شه ممکنه به لکه بینی بیوفتی بعد زبونم لال سیکلت کنسل میشه ...

خوب پس من هم از صبح شروع میکنم.اخه عادت ندارم صبحونه بخورم اگه دوتا بود مشکلی نبود  

یا رب العالمین
اي جان دلم😂عادت كرديم به داروهاي گرون والله

والا   اگه گرون هم میداد نمیفهمیدم

ویزین وسونوی دکترم هم بهمن واسفند ۱۳۸ میشد امروز ۱۴۵ گرفت از اونم تعحب کردم اخه بعد عید گرون کرده بودن نمیدونم چرا اینجا ۷تومن فقط  رفته روویزیت سونو هم همون ۶۰ تومن قبل بود

یا رب العالمین
چشم فردا صبح میرم حتما  اونم چه انرژی مثبتی با کلکسیون مشکلات

فدای چشات...قربونِ خدا برم که انقدر بزرگه خداروشکر خداروهزار مرتبه شکر که خلاص شدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاالله شما مثبت بشی انرژی بگیریم هممون 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم با دعای خیرِ شما انشاءالله میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمیدونم دیگه چیکار کنم فقط کاش زودتر آروم بشم دوباره از نو شروع کنم یه بسته دیگه بیشتر ندارم 

کاش اگه ازمایش ایمنی انعقادی ندادی بدی شاید سرم ای وی ای جی لازم داری

هیسترو کردی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا   اگه گرون هم میداد نمیفهمیدم  ویزین وسونوی دکترم هم بهمن واسفند ۱۳۸ میشد امروز ۱۴ ...

من ويزيت دكترم قبل از عيد ١٩٥ بود بعدش ٢٠٥ بود اين سري رفتم شده بود ٢٥٠🤕🤕🤕منتظر باش اين سري نجومي ميره بالا😂😂😂من ميگفتم چه خوب همش ١٠ تومن رفته بالا😂

خداياشكرت....❤️ 
من ويزيت دكترم قبل از عيد ١٩٥ بود بعدش ٢٠٥ بود اين سري رفتم شده بود ٢٥٠🤕🤕🤕منتظر باش اين سري نجومي ...

منم گفتم حالا نزدیک ۲۰۰ تومن شده.

شماچرا گرون بود؟مگه سونو و ویزیت مطب دکترای فوق تخصص مثل هم نیس؟

یا رب العالمین
منم گفتم حالا نزدیک ۲۰۰ تومن شده. شماچرا گرون بود؟مگه سونو و ویزیت مطب دکترای فوق تخصص مثل هم نیس؟

نميدونم والله تازه منشي ميگفت با تخفيف اينقدره😐😐

خداياشكرت....❤️ 
من ويزيت دكترم قبل از عيد ١٩٥ بود بعدش ٢٠٥ بود اين سري رفتم شده بود ٢٥٠🤕🤕🤕منتظر باش اين سري نجومي ...

شما ضخامتا تو پریودی چیزی نگفت؟

من فقط تخمدان هارا نوشته pco tipe یعنی پلیکیستی درسته؟

من دفعه های قبل فقط تعداد فولی هارامیگفت اصلا تاحالا نگفته بود pco

یا رب العالمین