2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
بچه ها این درسته؟ قلبم داره از کار میوفته از هیجان از طرفیم نمیخوام بهش دل خوش کنم با شرایطی که داش ...

الهی که درسته درسته🤲🏻🤲🏻🤲🏻خیلی خیلی خوشحال شدم دیدم 😍😍مبارکت باشه عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من منفی که شدم یه بسته اینوفولیک خریدم خوردم به شوهرمم کلی ویتامین و الکارنتین دادم باورت میشه اقدا ...

ال کارنتین خیلی خوبه. همسر منم با الکارنتین اوضاعش بهتر شد. دیگه خود خدا خواسته و شده، خداروشکر. 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که درسته درسته🤲🏻🤲🏻🤲🏻خیلی خیلی خوشحال شدم دیدم 😍😍مبارکت باشه عزیزم 

مرسی عزیزم ایشالله شمام با خبر خوش بیای چند روز دیگه

برام دعا کنید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم ایشالله شمام با خبر خوش بیای چند روز دیگه برام دعا کنید

وای یادم اومد خیلی مشکل آندوت زیاد بود. واییییی خدا بازم کلی برات ذوق کردم. چه قشنگ خدا برات معجزه کرد تو اوج نا امیدی. برای ما هم دعا کن🌺🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دارم یکی دیگه اما باور میکنی دستام میلرزه همش میگم مگه میشه با مورفولوژی صفر  خودم آندومتریوز ...

وای نیلدا جون مبارکت باشه عزیزم.خدا واست خواسته .معجزه شو نشونت داده.فردا برو آزمایش

وای یادم اومد خیلی مشکل آندوت زیاد بود. واییییی خدا بازم کلی برات ذوق کردم. چه قشنگ خدا برات معجزه ک ...

واقعا معجزه کردا هفته پیش تازه شوهرم ابن سینا آزمایش داد فهمیدم مورفولوژی شوهرم صفره

دکتر جنتی به شوهرم گفت بدون میکرو اصلا نمیشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای نیلدا جون مبارکت باشه عزیزم.خدا واست خواسته .معجزه شو نشونت داده.فردا برو آزمایش

خدا الهی دوقلوهات برات حفظ کنه عزیزدلم 

فقط برام خیلی دعا کن،نیاز دارم به دعاهاتون بخدا

واقعا معجزه کردا هفته پیش تازه شوهرم ابن سینا آزمایش داد فهمیدم مورفولوژی شوهرم صفره دکتر جنتی به ش ...

وقتی خدا بخواد هیچی جلوش رو نمیتونه بگیره.چقدر این لحظه ها قشنگه.از خدا میخوام این لحظه قسمت همه دوستای خوبم تو این گروه بشه.به همین زود یه زود

مرسی از دعاهای خوب تک تک تون،

دعا کنید فردا آزمایش میدم اونم مثبت باشه و همه چی درست پیش بره 

انقد ذوق زده ام اصلا نمیدونم چی بگم

الهی معجزه خدا شامل حال همه منتظرای عالم بشه