2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
مبارکه عزیزم مثبته😍😍😍 ما بالاخره خبر خوب شنیدیم. هورااا💃💃💃🥰🥰🥰

مرسی ماهنده جون الهی خبر خوب تورو خیلی زود بشنویم

دعا کن آزمایشمم مثبت باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا نکنه خواهری. وای چقد خوشحال شدم که به یادم بودی عزیزمی انشالله که برام بمونه همین یه دونه نی نی ...

همون یه دونه مظلوم میشه یه نینی شیطون که بعدا از شیطونیاش گله کنی وایساااا نگاه کن

امیدت بخدا باشه فقط معجزه براش کاری نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم یکی دیگه اما باور میکنی دستام میلرزه همش میگم مگه میشه با مورفولوژی صفر  خودم آندومتریوز ...

خداروشکر انشالله مامان شدی دیگه عزیزم، 🧡💙💜 این اتفاقها که میفته برای اینه که باور کنیم اعداد و رقم ها و مشکلات و بیماریهایی که علم برای توضیح وضعیتمون پیش رومون گذاشته، همه در برابر اراده خدا هیچه.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دارم یکی دیگه اما باور میکنی دستام میلرزه همش میگم مگه میشه با مورفولوژی صفر  خودم آندومتریوز ...

اوف بالاخره یه خبر خوب دلمون پوکید تو این نی نی سایت 

مبارکت باشه برو حالشو ببر ان شاءالله 9ماه رو ب سلامتی طی کنی 😍😍😍😍

بچه ها این درسته؟ قلبم داره از کار میوفته از هیجان از طرفیم نمیخوام بهش دل خوش کنم با شرایطی که داش ...

وای من چی دیدم انشالله که درسته برو از بده حتما حتما وای خدایا چقد قشنگ

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر انشالله مامان شدی دیگه عزیزم، 🧡💙💜 این اتفاقها که میفته برای اینه که باور کنیم اعداد و رق ...

واقعا هیچه خواست بهم ثابت کنه میشه اونم به من ناامید

فقط برام دعا کن عزیزم، دعا کن آزمایشمم مثبت باشه و همه چی درست پیش بره

همش دارم صداش میزنم آرزو تازه معنای واقعی معجزه رو متوجه شدم دعا کن واقعی باشه همین 2 هفته پیش بود ...

راستی اقدامت چند روز یه بار بود؟ منظم بود بعد پانکچرت؟

مرسی قربونت برم امیدوارم ازین معجزه ها خیلی زود شامل حالت بشه فردا صبح دوباره میزنم پریودم 3 روز ع ...

مباااااركهههههه عزيزمممم😍 خداروشكر🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای من چی دیدم انشالله که درسته برو از بده حتما حتما وای خدایا چقد قشنگ

میبینی قربونت برم؟ اشکام بند نمیاد معجزه واسش کاری نداره فقط دعا کن آزمایشمم مثبت باشه

همون یه دونه مظلوم میشه یه نینی شیطون که بعدا از شیطونیاش گله کنی وایساااا نگاه کن امیدت بخدا باشه ...

وای خدا یعنی میشه انشالله که برامون معجزه کنه فدات شم. 

حتما برو آز بده تو رو خدا چقد خوشحالم برات

واقعا هیچه خواست بهم ثابت کنه میشه اونم به من ناامید فقط برام دعا کن عزیزم، دعا کن آزمایشمم مثبت با ...

امیدوارم آزمایشت هم مثبت باشه و بیایی با خبرخوشت بیشتر شادمون کنی ❤

اوف بالاخره یه خبر خوب دلمون پوکید تو این نی نی سایت  مبارکت باشه برو حالشو ببر ان شاءالله 9ما ...

مرسی عزیزم برام خیلی دعا کن قربونت برم

میبینی قربونت برم؟ اشکام بند نمیاد معجزه واسش کاری نداره فقط دعا کن آزمایشمم مثبت باشه

انشالله که مثبته برات خیلی دعا میکنم الهی که به حق این شبای عزیزم ما هم معجزه خدا رو ببینیم

راستی اقدامت چند روز یه بار بود؟ منظم بود بعد پانکچرت؟

من منفی که شدم یه بسته اینوفولیک خریدم خوردم به شوهرمم کلی ویتامین و الکارنتین دادم

باورت میشه اقدامم خیلی اوکی نبود بچه ها میدونن من 3 هفتس تهران میرم و میام و درگیر آندومتریوزم بودم

همش دارم صداش میزنم آرزو تازه معنای واقعی معجزه رو متوجه شدم دعا کن واقعی باشه همین 2 هفته پیش بود ...

ای جان دلم ...عزیزم ان شاء الله خوشحالیت پایدار باشه .خوشحالم لطف خدا شامل حالت شده .میبینی خدا چه مهربونه ....وااای ازته دلم برات خوشحالم