2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
بچه ها من باز فکرای خل خلی زده به سرم. من بتام اولین بار بود ۲/۲ شد. همیشه زیر یک بود. بعد فردای قطع ...

منکه دکترم گفته بود اگه مثبت شدی باهام تماس بگیر اگه منفی شدی دو روز دیگه باز ازمایش بده.یه ازمایش بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یه چی بگم بخندی ، من گریه و خنده ام قاطی شده ، سه روز لکه بینی کشته بود منو ، حالا که جواب منفی رو گ ...

اره منم درد پریود وحشتناک. دارو رو که ول کردم چند تا قطره اومد و خلاص😂😂 همش میگفتم ول کنم دریای خون میاد🤭🤭🤭

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه دکترم گفته بود اگه مثبت شدی باهام تماس بگیر اگه منفی شدی دو روز دیگه باز ازمایش بده.یه ازمایش ب ...

ایشالله مثبت میشی عزیزم با یه بتای تپل میای برات شادی کنیم 🌹👐🏻

منکه دکترم گفته بود اگه مثبت شدی باهام تماس بگیر اگه منفی شدی دو روز دیگه باز ازمایش بده.یه ازمایش ب ...

واقعا؟! ما گفتن در جا قطع کنید داروها رو. نه من از این شانسا ندارم عزیزم. ولی اگه فردا شب نشدم بی بی میزنم

وای من عاشق این فکرای خل خلی هستم! انقدر دلم ازین معجزه ها نیاز داره. بنظر منم فردا بی بی بزن اگر پر ...

آره ماها همش دنبال معجزه ایم. چشم های هممون😔اگه پریود نشدم بی بی میزنم عزیزم. 

بچه ها این درسته؟ قلبم داره از کار میوفته از هیجان

از طرفیم نمیخوام بهش دل خوش کنم با شرایطی که داشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دوستایی که منفی شدید از صمیم قلب درکتون میکنم و امیدوارم معجزه خدا رو خیلی زود ببینید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا؟! ما گفتن در جا قطع کنید داروها رو. نه من از این شانسا ندارم عزیزم. ولی اگه فردا شب نشدم بی بی ...

بستگی به عددشم داره، مثلا من یک بودم، کمترین حدش، گفت دیگه نمی خواد مجدد آزمایش بدی. درصورتیکه برام نوشته بود آزمایش دو روز بعد رو. برای تو چون بالاتره منطقیشم اینه که پریود نشدی بری آزمایش.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

قربونت برم فردا با کلی روحیه برو نینی نازتو بیار خونه که باید 9 ماه مواظبش باشیا، یه مامان پرانرژی 

2هفته بعدم با خبر خوشت هممونو سورپرایز کن

@داداشمممم    

روزچندی

انتقال منفی داشتم اسفند دارو میخوردم که ماه دیگه برم تو سیکل که فکر کنم معجزه شامل حالم شده

عزیزدلم بالاخره یه روزی باید بری تو دلِ این قضیه ولی فقط از خدا میخام با همون دفعه اول مثبت بشی راحت ...

می ترسم از منفی شدن 😭

ممنونم از دعات عزیزم.  ان شاالله به حق حضرت زهرا. س.  خودت زودتر حاجت روا شی ❤🌺🌹