2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
من اشکم بند نمیاد 😭😭😭😭

حق داري عزيزم، حق داري. 

انشاالله به زودي خدا در رحمتش رو به روت باز كنه🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله ب زودی خدا دلتو شاد کنه. من از همین الان استرس گرفتم برای ازمایش. واقعا سخته خدا خودش کمکون ...

عزیزم استرس نداشته باش برای جوجه ها خوب نیست ، اینجا دم اذان به حق این اذان جوجه هات سفت بچسبن بهت 👐🏻🌹

ممنون عزیزم ، انشالله جوجه هات نه ماه مهمون دلت بمونن با جواب ازمایش شما شادی کنیم 👐🏻🌹

فدات عزيز دلم، انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه به حق همين وقت اذان🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ان شالله ب زودی خدا دلتو شاد کنه. من از همین الان استرس گرفتم برای ازمایش. واقعا سخته خدا خودش کمکون ...

دقيقا منم😢

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

وای چرا همتون دارین منفی میشین. خدا خودش  کمکت کنه. ان شالله بزودی مادر بشی عزیزم

خدایا شکرت
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

عزیز دلم 😢خ ناراحت شدم 

الهیییییی ب حق فاطمه زهرا  انشالله طبیعی دامنت سبز بشه 🙌🙌🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بله عزيزم شياف استفاده ميكنم

عزیزم واسه اینکه زیر نظر متخصص زنان باشیم دلیلش چیه؟؟یعنی واسه مراقبتهای بارداریه یا واسه زایمان؟ ؟؟

میشه واسه مراقبتهای بارداری زیر نظر دکتر باشیم ولی واسه زایمان بریم جای دیگه؟؟؟

راستی آمپولاتو بعد یه مدت روز در میون استفاده کردی بعدش قطع شد؟؟،،،

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
وای نه تو رو خدا تمام بدنم بی جون شد خیلی متاسفم انشالله خدا بهت آرامش بده انشالله به زودی زود خدا ب ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم فقط کاش زودتر آروم بشم دوباره از نو شروع کنم یه بسته دیگه بیشتر ندارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..