2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون راه حل منو برو برای یبوست.من تنگ نفس بیشتر از هر چیزی اذیتم میکنه

اب بیشتر بخور. ببین بهتر میشی پروژسترون هم این حالتو میاره. بعد لاکسی ژل یک ربع راه رفتم جواب داد

خدایا شکرت
چراکسی منو راهنمایی نمیکنه کسایی ک انتقال دادن لطفا راهنماییم کنن بعدازتست کرونا شروع میکنن برادار ...

عزیزم هر مرکزی فرق داره بعضی مرکزها 48 ساعت قبل انتقال تست کرونا میگیرین 

بعضی هاشون قبل از شروع داروها 

ولی همون موقع که گفتن تست بده انتقالت هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم بهم خبر بده رفتی دکتر چی شد @haniiijoooon    

سلام عزیزم اره اومدم همون داروهایی که به تو داد و ب منم داد 😕 فک کنم این دفعه رم باید بیخیال جنین بشم  از من تست کرونا خون گرفت برای شما حلقی بود درسته ؟؟

نمی دونم چرا گفت برای روز دومت اندومترت ضخیمه 5بود نمی دونم بده یعنی ؟؟؟

سلام خانما یک گروه زدم در روبیکا

مخصوص خانم های اقدامی

اینم لینکشه

https://rubika.ir/joing/BCECIHGI0AJCUHXIYBYRHZGSWTHKDJOL

گروهم تازه تاسیسه خوش حال میشم بیایید

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
همین شربت لاکتولوز و روغن زیتون و آلو خیسونده صبح ناشتا خوردن کم خوردن برنج خوردن مایعات حداقل6 7 لی ...

من برنج و نون کم میخورم میوه هم بخاطر قندم کم میخوارم ولی امروز صبح یه نصفه طالبی  خوردم پشت بندش دو قاشف لاکسی ژل ولی بعد راه رفتم برگه زرد الو خیس میکردم کیوی میخوردم شیر میخورم تاثیر نداشت

خدایا شکرت
من برنج و نون کم میخورم میوه هم بخاطر قندم کم میخوارم ولی امروز صبح یه نصفه طالبی  خوردم پشت بن ...

طلبی فیبر داره خیلی خوبه.گوجه سبز و بلالم همینکارو میکنه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من بخاطر قندم نمی خوردم ولی دیگه چاره نداشتم. 

منم قندم لب مرزه.حالا مایعاتتو زیاد کن درست میشه نگران نباش عزیزم.خدا واقعا بهمون نگاه کنه به حق این ماه عزیزش.خودش ببینه برای داشتن فرزند داریم7خان رستم رو میگذرونیم دلش به رحم بیاد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سینم خیلی کم درد می کنه مثل قبل پریودی. یوبست گرفتم با شربت و الو  این چیزا هم جواب نمیده

يه شياف هست به نام شياف گليسيرين مخصوص بزرگسالان(از مقعد) به محض استفاده ميري دستشويي واي سعي كن همين كه استفاده كردي يكم راه بري بعد بري دستشويي

و بعداز اينكه يبوستت برطرف شد اب خيلي بخور و يكم تو خونه راه برو و الوچه بپز يا خيس كن بخور و برگه ي زرد الو خيس كن بحور