2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
در چه صورت آزمایش پرولاکتین می نویسند؟؟

نمیدونم عزیزم من شوهرم الیگواسپرمیه حاد بود دکتر با اولین آزمایش براش همه چی نوشت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهنده جون شما جنین هات دو روزه بود ، چند  روز بعد انتقال  ازمایش دادی ؟ &n ...

دو روزه بودن. نه عزیزم. منتظر پریودم. فک نکنم. شاید پریودم حجمش کم بوده باید صبر کنم ببینم باز میشه یا نه. نشد دیگه آزمایش نمیدم با اینکه از بی بی خوشم نمیاد بی بی میزنم. خودت چه خبر عزیزم؟

دو روزه بودن. نه عزیزم. منتظر پریودم. فک نکنم. شاید پریودم حجمش کم بوده باید صبر کنم ببینم باز میشه ...

توکل بر خدا ایشالله خیر عزیزم ، منم شیافمو کردم سه تا ولی دستمال میکشم ترشحاتم قهوه ای ، امروز عصر احتمالا ازمایش بدم دیگه میشه چهارده روز ، فردا باید برم سرکار این اوضاع شیاف زدن کمی سخت میشه 

اخه عزیزم اصلا خونریزی نکردم. در حد چند تا قطره بود. نمیدونم والله. حالا فعلا منتظرم. ماه بعدش طبیعی ...

الهی. نمیدونم چی بگم. کاش با دکتر صحبت کنی. اره ماه بعدش طبیعی بود ولی در کل از وقتی وارد سیکل شدم خونریزیم کم شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم پیش کدوم دکتر میری ؟  منم امروز عصر آزمایش میدم

پیش دکتر نقاب ، البته به من گفتن شانزده روز بعد انتقال ازمایش بده 

ولی افتادم به لکه بینی بعید میدونم خبری باشه از بدم قطع کنم داروها رو

توکل بر خدا ایشالله خیر عزیزم ، منم شیافمو کردم سه تا ولی دستمال میکشم ترشحاتم قهوه ای ، امروز عصر ا ...

برو عزیزم. بتا معلوم میکنه خیالت راحت میشه دیگه چهارده روز میشه تقریبا

خوب ۴ نرمال هست  چون می خواید باردار  بشید باید یک مقدار بیاد پایین  اصلا شماره نگر ...

ممنون عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی. نمیدونم چی بگم. کاش با دکتر صحبت کنی. اره ماه بعدش طبیعی بود ولی در کل از وقتی وارد سیکل شدم خ ...

فدات گلم. آره منم ال دی میخوردم خیلی کم میشد.‌ چون من کلا خونریزیم یک روز نصف نهایت دو روزه بعدش لکه بینی دارم تا پنج روز. ال دی میخوردم کم میشد. الان فک کنم به خاطر حجم بالای استرادیولیه که خوردم شده قطره چکونی😂😂😂