2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
خب پس چرا اینطوریه☹️ یعنی باید باز فردا پس فردا کامل باز بشه؟

اگه دیدی باز نشد و همین چند قطره بود چون حدااقل باید دو روز کامل پریود باشی تا پریودی حساب بشه

دوباره آزمایشتو تکرار کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وارد روز سیزدهم شدم ، درد پریودی و کمر درد دارم قشنگ همه علایم رو دارم  قشنگ داره برام میخونه ...

عزيزم از رحمت خداوند نااميد نشو انشالله كه خيره😘❤️

پستي كه برام گذاشتي ريپلاي نشد گلم😘

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربونم ، ایشالا خدا حاجت دلت رو بده نی نی ها نه ماه بچسبن به دلت 👐🏻🌹

مرسي عزيز دلم😍 انشاالله ني ني هات چسبيدن بهت و با بتاي مثبت مياي خوشحالمون ميكني😘🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وارد روز سیزدهم شدم ، درد پریودی و کمر درد دارم قشنگ همه علایم رو دارم  قشنگ داره برام میخونه ...

نی نی هست داره میخونه من آمده ام وای وای خودتو برا بیخوابی شب اماده کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من روز ۱۲ انتقال پریودشدم یعنی از اول قشنگ خون روان وروشن بود از پریودیای قبلیم روشن تربود لکه وقطره هم نبود.

شما پریودی فکر نکنم باشه

یا رب العالمین
عزیزم قوی باش. انشالله که سه تا جنین عالی داری. خداشاهده دوست نی نی سایتیم شوهرش آزو بود و فقط یکدون ...

الهی آمین.ممنونم که روحیه میدی و انرژی مثبت واقعا توکلم به خداس انشالله که برامون اتفاقای خوب بی افته نمیخوان خیلی امیدوار بشم بعد بخوره توی ذوقم حقیقتا. صافی و احیا عالیه من انجام دادم آفرین به تو خواهری برات بهترینا رو از خدا میخوام ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم در ناامیدی بسی امید است ، واقع بین باش ولی ناامید نه ، ایشالله بهترین برات رقم میخوره و جنین ه ...

الهی آمین فدات شم درست میگی توکلم به خودشه محتاجم به دعای دوستایی مثل شما. انشالله با بتای عالی سوپرایز بشی

عزیزم خواهری خوبم  این چند روز پیام هاتو میخوندم و حرص میخوردم بگو خدایا شکرت که سه تا تخمک داش ...

عزیز دلمی خواهر ببخش ناراحتت میکردم ولی خدا شاهده اینقد امید داشتم تا روز عمل پانکچر اصلا فکرشو نمیکردم تخمکام کم باشه چون تمام تلاشمو کرده بودم چون شرایطم و همه آزمایشام نرمال بود. کلا خیلی خوش بین بودم ولی الان هم میترسم امید پیدا کنم یهو نشه بعد واقعا دیگه نمیتونم بلند بشم ولی چشم با امید میرم جلو خدا کمکم کنه، کمک هممون بکنه انشالله خیلی عزیزید

من روز ۱۲ انتقال پریودشدم یعنی از اول قشنگ خون روان وروشن بود از پریودیای قبلیم روشن تربود لکه وقطره ...

به خاطر رقیق کننده ها اینقدر روشن و روون بوده ، ایشالا انتقال بعدیت به بهترین نحو پیش بره و با یه بتای عالی خوشحالمون کنی برات قر بریم 👐🏻🌹

عزيز دلم خيلي به يادتم😘 اين حرفا چيه عزيزم، هميشه اميد دادي به همه، انشاالله كه صدبرابر به خودت برگ ...

فدات شم خواهر. تمام تلاشمو میکنم که افسرده نشم از الان آمادم برای هر اتفاقی. چشم انشالله خدا بهم انرژی بده و کم نیارم. 😚😚😚

به خاطر رقیق کننده ها اینقدر روشن و روون بوده ، ایشالا انتقال بعدیت به بهترین نحو پیش بره و با یه بت ...

ممنون انشالله شما مثبت میشی منم فردامیرم دکتر برای شروع سیکل دعاکنید برام

یا رب العالمین
واااای واقعا دیر میگذره ادم دوست داره زودتر تکلیفش معلومشه.انشالله که مثبتی

مرسی عزیزم...ازدیروز سینه درد دارم وچن تا دونه جوش زدم همش حالتای پریودیم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻