2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044574 بازدید | 684400 پست
عزيز دلمي😍 همچنين براي شما عزيز دلم😘 نگران نباش منم تسبيح دست گرفتم دارم صلوات حضرت زهرا ميگم برا ...

ممنون مهربونم ، ایشالا خدا حاجت دلت رو بده نی نی ها نه ماه بچسبن به دلت 👐🏻🌹

کی باید بری آز بدی نگران نباش انشالله چیزی نیست شاید چون‌ شیاف رو از سه تا دوتا کردی اینجوری شد

الان یه شیاف میزنم مجدد ، توکل بر خدا ، از رو گفتن شانزده روز بعد که میشه دوشنبه ولی احتمالا زودتر انجام بدم ببینم اصلا بتا رفته بالا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم نه هنوز زنگ نزدن انشالله فردا شاید زنگ بزنن بهم پرستاره گفت ۴۸ ساعت بعد ولی خورد به جمعه ان ...

انشالله با خبر خوب دلت رو شاد میکنن و جنین های خوبی برات تشکیل شده 👐🏻🌹

الان یه شیاف میزنم مجدد ، توکل بر خدا ، از رو گفتن شانزده روز بعد که میشه دوشنبه ولی احتمالا زودتر ا ...

انشالله که رفته آره اضافه کن عزیزم انشالله که چیزی نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله با خبر خوب دلت رو شاد میکنن و جنین های خوبی برات تشکیل شده 👐🏻🌹

والا عزیزم دیگه امید ندارم آماده هر چیزی هستم 😔😔😔 نمیخوام هی دلمو خوش کنم بعد نشه داغون بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الان یه شیاف میزنم مجدد ، توکل بر خدا ، از رو گفتن شانزده روز بعد که میشه دوشنبه ولی احتمالا زودتر ا ...

عزيزم بتا چند بود؟ ببين سعي كن رو به بالا بخوابي زير پاهات بالشت بذار از سرت بالاتر قرار بگيره فقطم استراحت كن 

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم بتا چند بود؟ ببين سعي كن رو به بالا بخوابي زير پاهات بالشت بذار از سرت بالاتر قرار بگيره فقطم ...

هنوز از ندادم چیکا جون ، امیدی هم ندارم مثبت بشه 😔 الان که شیاف میذارم‌ بالشت هم میذارم 🙏🏻😘

مرسی ماهنده جونم فدای دلت مهربونت منم خیلی امید ندارم خودمو مثل خودت اماده هر چیزی کردم که بعدش داغو ...

عزیزم قوی باش. انشالله که سه تا جنین عالی داری. خداشاهده دوست نی نی سایتیم شوهرش آزو بود و فقط یکدونه جنین داشت الان پسرش بغلشه. توکلت به خدا جونم. انتخابمو کردم الان باید با آرایشگاه صحبت کنم اگه صافی و احیا میخواد اول باید انجام بدم. سرم گرمه عشقم ولی درمانو ول نمیکنم. الان تو استراحتم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا عزیزم دیگه امید ندارم آماده هر چیزی هستم 😔😔😔 نمیخوام هی دلمو خوش کنم بعد نشه داغون بشم 

عزیزم در ناامیدی بسی امید است ، واقع بین باش ولی ناامید نه ، ایشالله بهترین برات رقم میخوره و جنین های خوب برات تشکیل میشه با همین انتقال مثبت میشی 🌹👐🏻

مرسی ماهنده جونم فدای دلت مهربونت منم خیلی امید ندارم خودمو مثل خودت اماده هر چیزی کردم که بعدش داغو ...

عزیزم خواهری خوبم  این چند روز پیام هاتو میخوندم و حرص میخوردم بگو خدایا شکرت که سه تا تخمک داشتم بگو خدایا شکرت که سه تاش واسم جنین میشه و من با همین سه تا مامان میشم بگو خدایا شکرت که خودم تخمک داشتم و دیگه نیاز نبود دنبال تخمک اهدایی و دونر باشم 

زندگی رو قشنگ تر ببین باور کن حالت بهتر میشه مهربونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای جونم خوش قلبم ولی من همیشه خبر بد آوردم براتون 😔😔 با تو دلیات برام دعا کن

عزيز دلم خيلي به يادتم😘 اين حرفا چيه عزيزم، هميشه اميد دادي به همه، انشاالله كه صدبرابر به خودت برگرده😍

خواهشا خودتو نباز، نزار غصه داغونت كنه. همه چي درست ميشه عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله دیگه لک نمیبینی لک قهوه ای که پریودی نیس. روز چندمت میشه؟

وارد روز سیزدهم شدم ، درد پریودی و کمر درد دارم قشنگ همه علایم رو دارم 

قشنگ داره برام میخونه من امده اممم وای وای من امده امممم 😁