2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا جنین ۳ روزه انتقال دادی؟ گرید چند بودن؟

والا اینو دکتر جنین شناس تشخیص داد، ۳ روزه فریز کردن بعدم انتقال دادن...والا پرسیدم گفتن خوبه گرید نگفتن 

براچی عزیزم؟مگه هرچی روزش پایینتر باشه کیفیتش پایینتره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم 😍😍😍😍 ان شاالله شما هم به زودی مامان بشی 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

زینبی جونم این آزمایشِ منو ببین tpo بالاس باعث میشه انتقالم منفی بشه؟اینو من آبان سال پیش دادم دکترم دید هیچی نگفت درموردش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوب پس قطع شد انشالله چیزی نیست. یه سونو خیلی خوب برو. مراقب خودت هم باش، ولی نگران نشو ❤️

قربونت عزيزم. انشالله به اميد خدا. خدا ني ني گلاتو برات حفظ كنه الهي😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
دوباره زنگ بزني اون نميشناسه كه 😂

سلام عزیزم نتونستم تکت کنم هر کاری کردم.

شما گفتی مریض دکتر انصاری پور هستید؟

میخواستم‌ ببینم مطبش خوب وقت میذاره چه جوریه آخه میگن یکم ساکته کلا میشه اگه از تجربتون به من بگید گلم از دقتشون توی دارو و تجویز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها اینا آزمایش های ایمنی انعقادی ان؟ @زینبی_بابا   عزیزم شما میدونی؟

سلام عزیزم، این لیست کامل آزمایشای ایمنی انعقادی هست که بچه ها قبلا گذاشتن:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی? واقعا ببخشید دیروز حالم بد بود بدحرف زدم باعث یاداوردن خاطرات بدتوهم شدم ببخش منو😭 ...

خواهش میکنم عزیزم 

من اگه جای تو بودم این یکی جنین هام رو هم انتقال میدادم بعد اگه خدای نکرده نشد بعد به فکر پانکچر مجدد میفتادم دوتا جنین داری شاید خدا خواست و باهمینا مامان دوتا خوشگل ناز شدی فقط قبلش حتما هر چی لازم بود و انجام میدادم از آزمایش های ایمنی و انعقادی بگیر تا خراش و اینجور چیزا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم امروز گذاشتم انشالله بهتر میشم

عزیزم قراره انتقالت فرش باشه که پرژسترون میزنی 

امپولاتم اینجا بچه ها میگفتن قبل از تزریق یخ بزاری بعدش کمپرس گرم تزریقم بگو با حوصله برات تزریق کنه حدودا 5دیقه بگو زمان بده واسه تزریقش 

الهی. بدبختی اینه که من میرم بیرون برام میزنه البته خانومه خیلی خوبه و آروم‌ میزنه ولی واقعا اذیتم پ ...

مثل واکسن اول یخ بعد گرم بشه بزار دو تا یطرف بزنه که یخ و کیسه اب گرم قاطی نشه.  یعنی دو روز یع طرف بزنه  دو روز بعدی طرف دیگه بیرون هر چی اروم بزنن دو دقیقه ایی خالی می کنن

خدایا شکرت
سلام‌عزیزدلم خوبی‌گلی میگم‌هزینه‌آزمایشت‌چقدرشد؟ این‌سونوهیستروچطوریه؟ کاریوتاپ‌آزمایش‌چیه؟ ببخ ...

سلام عزیزم قربونت اون آزمایش های انعقادی میشع یه تومن 

اون کاریوتایپ کشت کروموزومی هست یعنی کروموزوم منو شوهرمو بررسی میکنند ببینن نقصی یا مشکلی نداشته باشه اگه داشته باشه جنین ها باید پی جی دی بشن اینم نفری ۷۰۰ میشه

سونو هیسترو اول فکر کنم مثل سونو واژینال سونو می کنند بعد ی مایع ای رو وارد رحم می کنن و دوباره سونو میکنند که پولیپ میوم فیبروم یا چسبندگی و زخم هرچی باشه نشون میده تو اینترنت بزنی توضیحات کاملش هست گلم

نه بابا خواهش میکنم این چه حرفیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم، این لیست کامل آزمایشای ایمنی انعقادی هست که بچه ها قبلا گذاشتن: Protein c Protein s ...

سلام گلم خیلییی ممنونم

چخبر گلم؟انتقال ندادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍