2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
ممنونم گلم از جوابت ....پس شاید منطورش همون مرکز بوده ....چون میگفت تو تانک اورده ایران ......پس یعن ...

نمیدونم بشه یا نه. باید از مرکزت و از هواپیمایی و فرودگاه بپرسی

اصلا هواپیمایی اجازه میده؟ کلی مجوز عجیب و غریب باید بگیری

اینجا که نمیشه آب یا یخ یا عضوی از موجود زنده برد تو هواپیما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم . من واااااقعا داره اذیتم میکنه این یبوسته  میرم دستشویی انقدر به خودم فشار آوردم ی ...

گلابي هم خيلي خوبه، الان كه فصلش نيست، كمپوت گلابي بخور. روغن زيتون با غذاهات بخور. اينا خيلي خوبه 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم میخوام بمونم احتمالا هتل آپارتمان میگیریم خودمون میپزیم

من دارم فکر میکنم هتل برم بعد یه جای مطمئن پیداکنیم غذاکبابی بدون اادویه و زعفرون سفارش بدم شاید قبول کنن. 

یا غذای فریز با ماکروویو با خودمون ببریم😄😅

اینجور ک مشخصه چند روز بمونیم بهتره👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام. نظر دکترا رو ول کن عزیزم. خیابون های ما انقدررر داغونه از مرکز تا خونه هم بری صد جور تکونه حال ...

کاملا موافقم منم ب همسرم همینو میگم با این خیابونا و دست اندازا نمیشه ریسک کرد

مرسی که گفتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میتونی جوری که نفهمن یه پلوپز برقی ببری داخلش سوپ و کته اینجور چیزا میشه درست کنی  برو داخل اس ...

وای اتفاقا ب ماکروویو فکر کردم گفتم با کارتونش میبریمش ک فکر کنن از همونجا خریدیم و مجبوریم بیاریم تو اتاق😅

پلوپز فکر بهتریه آفرین👍

من انتقال قبلی یک هفته موندم  به جای هتل رفتیم هتل آپارتمان که یه واحد یه خواب بود آشپز خونه و ...

حالا سرچ میکنم ببینم جایی ک میخام تمیز پیدا میشه

مرسی از راهنماییت

عزيزم بخدا اگر من شرايطم خوب بود خودم هر وعده برات غذاي گرم درست ميكردم مياوردم حيف كه استراحتم ...

قربونه دل مهربونت عزیزم😘😘

تو خودت بیشتر از ما ب استراحت نیاز داری 

فقط برامون دعا کن❤

قربونه دل مهربونت عزیزم😘😘 تو خودت بیشتر از ما ب استراحت نیاز داری  فقط برامون دعا کن❤

خدانكنه عزيزدلم. از ته قلبم برات دعا ميكنم نتيجه زحماتتو به بهترين نحو بگيري گلم.

خداياشكرت....❤️ 
وای اتفاقا ب ماکروویو فکر کردم گفتم با کارتونش میبریمش ک فکر کنن از همونجا خریدیم و مجبوریم بیاریم ت ...

از اين پيكنيك مسافرتي هاهم خيلي خوبه يه ماهيتابه كوچولو ببري نيمرو املت اينجور چيزا ميتوني درست كني 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم.ببخشید دخالت کردم.من الان۱ساله مام میرم.دکتر نصر انگلیس هستن هفته آخر اردیبهشت میان ایران ...

عزيزم ممكنه دوخواست دوستي منو قبول كني 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خدانكنه عزيزدلم. از ته قلبم برات دعا ميكنم نتيجه زحماتتو به بهترين نحو بگيري گلم.

مرسی دوستم دعات خیلی ب دلم نشست😍 انرژی خوبشو گرفتم

الهی آمین انشالله دل هممون شاد بشه

شما هم دو تا نی نی قشنگت رو صحیح و سالم بزرگ کنی👶👶❤❤ 

از اين پيكنيك مسافرتي هاهم خيلي خوبه يه ماهيتابه كوچولو ببري نيمرو املت اينجور چيزا ميتوني درست كني& ...

نه جوجی هام گناه دارن سه روز املت بخورن😉 طوطیا پیشنهاد پلوپز برقی داد فکر کنم گزینه خوبیه نه؟