2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044797 بازدید | 684411 پست
سلام بچها..میگم چرا مثلا ۴۰درصد شانس بارداری با ای وی اف هست با زیاد شدن جنینا درصد بارداری نمیره با ...

درحالت طبیعی یک زوج سالم 25 تا30 درصد احتمال باروری در هرماه را دارند.برای ما احتمال حدود40 درصد هست ،البته همه اینها حدس وگمانه،فقط بستگی به لطف خدا داره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دختر مهربون ، صبور ، قوی و با اراده ، 😍😍مطمانم خدا نتیجه این صبر و اراده رو به بهترین نحو میده ، ا ...

عزیزم من تازه پیامتو دیدم. شرمنده دیروز پیام هام زیاد بود. مرسیییی. آره کلی کار دارم😂😂😂 امروز داشتم بالیاژ ها رو میدیدم احتمالا غروب انتخاب کنم‌. روزه هام مونده. قرآنم بابد بخونم. تمرین رانندگی و شروع کارم. کلی سرم شلوغ میشه. الان منتظرم پریودم باز بشه شروع کنم🥰🌺🥰🌺کی آزمایشته؟ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درحالت طبیعی یک زوج سالم 25 تا30 درصد احتمال باروری در هرماه را دارند.برای ما احتمال حدود40 درصد هست ...

میگم خانمی من شیاف پروژسترون باید ۱۲ساعت میزدم دوروزه داشتم ۲۴ساعته میذوشتم الان متوجه شدم زدم...یعنی خ بده؟خ نگران شدم😭

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام خانما من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم ...

عزیزم تنگی نفس. نفخ. تکرر ادرار برای پروژسترونه

بچه ها من روز یازدهمم هیچ علائمی حتی یه کوچولو هم ندارم یعنی واقعا با بی بی چک منفیه دیشب مطمئن دارم میشم که کلا منفیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@چیکا1     @شوره     @آستاره۷۲     @زینبی_بابا     ...

سلام عزيز دلم، بنظرم اول برو انتقال بده، انشالله که ايندفعه باردار ميشي، منفي شدن ها علت خاصي نداره، يکي از خانمها براي تعيين جنسيت اومده بود، چهاربار انتقال منفي داشت، هيچ مشکلي هم نداشت

سلام مامان ستاره جون خوبی، یه سوال این ختم به چه صورته؟ هر روز تا پایان ماه رمضان جز که به اسممونه ر ...

سلام عزيزم، فقط يکبار بخونيد، تا آخر ماه رمضان فرصت داريد يکبار يک جزء رو بخونيد

حتی یه لکِ علکی ام نیومد من دلمو خوش کنم بهش تا روزِ آزمایش سرخوشِ اون باشم😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من نميدونم دقيق چند هفته هستم ١٤ اسفند جنين ٥ روزه انتقال دادم يعني الان ١٠ هفته و ٥ روزم؟

سلام عزيزم، خوبي؟ دوقلوها خوبن؟ 

چيکا جان، شما الان چندتا شياف استفاده ميکنيد؟ آمپول هم داريد؟

دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات د ...

سلام عزیزم انقدر ناراحتی نکن. انشالله مثبتی. کلی هم علائم داری. بد به دلت راه نده. انشالله تو این ماه رحمت خدا دلتو شاد میکنه. اینا همه به خاطر تغییرات هورمونیه🌺♥️🌺