2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
اره من از فردای روز پانکچر سرگیجه شدید و تنگی نفس و تب و دل درد داشتم تا چند روز حالم بد بود

نه علائم من خوب شده

بعد از سه روز تنگی نفس داشتم

امروز بهترم

فکر کنم از عوارض امپوله

[QUOTE=189165636]ممنون عزيزم انشاالله😍 دكتر طرازي دكترم هستن. توصيه خاصي كه نداشت، فقط امروز گفت چهار روز اول استراح ...[/ چرا  prpو  gcst انجام میدن...واسه چه مشکلی اینارو انجام میدن لطفا منو راهنمایی کنین از دیشب فکرم داغونه...نمیفهممش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا   prpو  gcst انجام میدن...واسه چه مشکلی اینارو انجام میدن لطفا منو راهنمایی کنین ...

اينها همه تكنيك هايي هست براي افزايش شانس لانه گزيني 

خيلي از دكترها بهش اعتقادي ندارن اما انجامش هم در اكثر افراد ضرري نداره  اما ثاثيرش ثابت شده نيست 

دوستان من تو سیپم سه تا کیست دارم خبلی میترسم وارد سیکل میکروشم....جونمو بخطر بندازم بخاطر شانس ۴۰درصد...بنظرتون من چیکار کنم کلافه شدم حالم خوب نیست...بنظرتون تخمک اهدایی بگیرم....رغتم پیش طرازی بخاطر تخمک اهدایی میگه اونوقت هورمون بیشتری بهت تزریق میشه که حطرناکه..لیا تخمک های خودتو تحریک کنیم..نظرتون چیه؟؟

درد داشت به رحمت تزریق کردن؟؟

آمپول به رحم تزریق کردن 🥺🥺🥺🥶🥶🥶 برای چه کاری به رحم تزریق میشه؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
🍒🍒🍒🍒🍒دوستان من دیروز تخمک کشی کردم و دکترم گفت هایپر شدی دوتا پریود بعد بیا برات انتقال بدیم دو ...

عزیزم انجیر، برگه زرد آلو یا آلو بخارا بریز تو آب بخور، اگه اینا جواب نداد شربت لاکسی ژل ملین هست بخر بخور، رو من همین شربته خوب جواب داد بعد از تخمک کشی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام بچها..میگم چرا مثلا ۴۰درصد شانس بارداری با ای وی اف هست با زیاد شدن جنینا درصد بارداری نمیره بالا؟؟مثلا کسی ک ۳تا جنین انتقال میده حداقل ۶۰درصد باید احتمال بارداری داشته باشه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام بچه ها،دکترم بهم اینفولیک دلدهه یک ماه مصرف کردم،آزمایش ذخیره انجام دا دم خداروشکر خوب بود،الان مشکل ایمنی دادم ودکتر گفته باید روماتولژ اجزه میکرو بده!.کسی شرایط منو داشته؟باردارشده؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد