2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم براتون .خیلی مراحل خیلی سختن درک میکنم.انشالله بار بعدی جواب میگیری.عزیزم انشالله هرچی به صلاحتون باشه براتون پیش بیاد خدا بنده هاشو خیلی دوست داره مطمئنا بدمون رو نمیخاد حواسش بهمون هست.ناراحت نباش توکلت به خودش باشه

آره دیدم‌ توی نت ولی همسرم خیلیییی ترسو کاش میزد خستم هی برم بیرون. بهم گفت هر ساعتی که خواستم بزنم. ...

عزیزم شوهر منم خیلی ترسو بود قشنگ یاد گرفت. تلاششو بکنن هولش نکن خودتو شل کن حسابی که بزنه. راحت میشی گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس به امید خدا برو پیش عزیزم💚🌸 و امیدوارم هر تصمیمی که می گیرید و هر قدمی که دراین راه برمی دارین ...

خیلی ممنونم از محبتت عزیز دلم. از خدا میخوام اینبار انتقال آخرت باشه و مادر بشی مهربان🌷🌷🌷🌷

اها اره  اونو ميدونم ولي خيلي ها هستن ٣٥ سالشونه ولي كيفيت تخمكشون خوبه من يادمه يه خانومي اومد ...

کلا هر چه سن بالا بره کیفیت تخمک ها هم پایینتر میاد. ولی آره خیلی ها با سن بالا میکرو می کنن و همون بار اول موفقیت آمیزه. این درصدا هم برای این حساب می کنن که بگن از نظر پزشکی سن فاکتور مهمیه تو آی وی اف، وگرنه که به قول تو با اولین انتقال هم باردار میشن خیلی از سنین بالا. همون طبیعی هم برای زیر سی سال هر ماه بیست و پنج تا سی درصد احتمال بارداریه که خیلیها ماههای اول باردار میشن.

این درصدهارو گذاشتن که ما خیلی امیدوار نشیم به روش درمانیشون. 🙈

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدای دلِ پاک ومهربونت بشم من خدا فقط نونِ دلتو بهت بده وطبیعی باردار بشی الهی 

قربون مهربونیات. انشالله انتقالت مثبت بشه بیای بگی ما کلییییی ذوقشو ببریم عزیزم♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خیلی ممنونم از محبتت عزیز دلم. از خدا میخوام اینبار انتقال آخرت باشه و مادر بشی مهربان🌷🌷🌷🌷

فدای محبتت عزیزم 💕💕💕

انشالله برای شما مثبت بشه بعد چند وقت دلی از عزا در بیاریم عزیز دلم. نگران نباش من خودمو آماده کرده ...

همیشه وقتی میبینم یکی از دوستان منفی شده .اصلا نمیدونم چی بگم و چطور ابراز همدردی کنم 

جز اینکه بگم متاسفم 

خیلی ناراحت شدم عزیزم 😔

انشالله که پر قدرت تر از قبل شروع کنی و به خواسته دلت برسی گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دورت بگردم بخدا پست هاتو میخونم عشق میکنم ازاینکه اینقد دختر عاقلی هستی از قوی بودنت از ایمانت ...ال ...

لطف داری. خودت خوبی بقیه رو خوب میبینی عزیزم. آخی😔 با هم صحبت کنین شاید تاثیر بزاره. سعی کن با منطق براش اهمیت قضیه رو توضیح بده. برات دعا میکنم عزیز دلم❤️

٢٠ درصد ؟ ديگه خيلي كم كفته

عزیزم عکس ازمایش هایی‌که دکترعلیرضایی براتون نوشته امکان داره برام بفرستی؟ اخه من یادمه یکی از ازمایش هارو انجام ندادم امانمیدونم کدومش بود  

انصاري پور هم به خراش اعتقاد نداره  و gcst را منم رفتم امروز زدم يدونه هم گفت سه روز بعد از انت ...

انتقال شما کیه به سلامتی؟ لانگ بود سیکل انتقالت؟