2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044816 بازدید | 684412 پست
الهیییییی بگردمم😢 چقدددد ناراحت شدم خداا میدونهههه😔😔 نازنینممممم مطمئنم خدا زمانش ک برسه برات ب ...

خدا نکنه عزیز دلممممم♥️♥️♥️ شما خواهر ماه و دوست داشتنیه خودمی. من و همسرم به تلاشمون ادامه میدیم. توکل بر خدا. ممنونم از همه ی دعاهات عزیز مهربونم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
متاسفم چقدر امید داشتم مثبت بشی ان شالله بزودی خدا معجزه خودشو نشونت  بده بیای بگی باردارم

انشالله تو دلیای شما به دلت بچسبه عزیز دلم😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم😍 نه خدا شاهده من درک درستی از شرایطم دارم خودمو همسرم آماده بودیم. داریم تلاشمونو میکنیم ر ...

ماهنده جان عزیزم متاسفم میدونم خودتو برای این روز آماده کرده بودی ولی بازم سخته خدا کمکت کنه گلم 

انشالا خدا بزودی معجزشو‌ نشون میده

منم مامانم از دوشنبه شب حالش بد بود الان فقط سر زدم خبر خوشحالی شماها رو بشنوم که نشد انشالا بزودی دلت شاد میشه دوستم 

سلام عزیزم خداروقسم میدم به صاحبِ همون سفره ات که پهن کردی حاجتِ دلتو بده الان نی نی هات تو دلت باشن ...

یک دنیا ممنونم از دعات عزیزم حتما دعاگوتم باورکن هربار اسم کاربریتم  میارم تو دعاهام انشالله قابل باشم گلم💚

هربار تو دعاهام تا جایی که ذهنم یاری کنه اسم کاربری دوستان اینجارو میارم و از خدا براشون فرزند سالم میخوام کسایی هم که یادم نیاد کلی دعا میکنم انشالله خدا حاجت هممونو  بده و دلمون غرق شادی بشه❤

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله بحق امشب که شب قدره امام علی هر چه زودتر حاجت روات کنه و صاحب فرزند ...

واقعا ممنونم از تمام محبتی که داری عزیزم. مرسی از جملات و دعاهای قشنگت. انشالله خدا برای شما هم بهترین ها رو رقم بزنه♥️♥️♥️♥️

ماهنده جان عزیزم متاسفم میدونم خودتو برای این روز آماده کرده بودی ولی بازم سخته خدا کمکت کنه گلم&nbs ...

نازنین جون خوبی؟ 

نگرانت بودم دختر، اخه دوشنبه شب داشتیم با هم حرف میزدیم یک دفعه رفتی، مامان الان خوبه حالشون؟

نازنین جون خوبی؟  نگرانت بودم دختر، اخه دوشنبه شب داشتیم با هم حرف میزدیم یک دفعه رفتی، مامان ...

قربونت عزیزم والا متاسفانه مامانم دوشنبه سکته کرد خیلی سخت بود همین که خدا بهمون دوباره بخشیدش شکر میکنیم 

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم کاملا حال الانتو درک میکنم چون خودمم دقیقا بار اول این اتفاق برام افتاد ولی ...

وای آره خیلی خس بدیه آدم داغون میشه خیلی سخته این همه دارو سختی بعد هیچ‌. فدات شم مرسی عزیزم خیلی التماس دعا دارم انشالله که حاجت روا بشی دستت درد نکنه گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
امیدوارم خیلی زود خواست دلتون با خیرو صلاح خدا یکی بشه و دل مارو شاد کنی خیلی استرس فردا رو دارم که ...

اصلا استرس نداشته باش عزیزم کاملا خودتو رها کن بزار جنین تو وجودت بشینه انشالله. خدا شاهده دوستم با یک جنین خوب باردار شد🥰

تازه اول راهی. خسته ام چیه. اگه بقیه قوی هستن ما باید چندددد برابر قوی باشیم. امروزو هرچی دوست داری ...

عزیزمی مرسی از همدردیت باشه عزیزم تمام تلاشمو میکنم و از خدا میخوام به هممون آرامش بده. چی شد جواب آزمایشت دختر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤