2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

@داداشمممم  

نتونستم ريپلاي كنم

انشاالله با دعاهات قشنگم😍 انشاالله شما هم سه روز ديگه خوش خبري و كارات به خوبي پيش ميره عزيز دلم😘🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همسرم تسه نشد. اونا رو گرفتن ولی پوچ بوده عزیزم

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم کاملا حال الانتو درک میکنم چون خودمم دقیقا بار اول این اتفاق برام افتاد ولی باور کن اگه خدا بخواد با یکیشم میشه فقط خدا...

امروز خودم توخونم سفره موسی بن جعفر انداختم شما و هممونو  دعا کردم امیدوارم با همین سه تا سه تا جنین عالی برات بشه و با اولین انتقالت مادر بشی بحق علی و اولادش💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه فکر نکنم آخه ۱۰ تا بهم داده فقط یکیش کم شده فکر کنم حواسش نبوده چون روش نوشته ۲ عدد با هم پس باید ...

پس زنگ بزن بپرس عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم منم همسرم هرچندبار ازمايشي كه داد dfi توش نبود اخرين بار خودم خواستم حتما براش بنويسن معمولا ن ...

باورت ميشه من أنتي تي بي تو ازمايشم  نبود  عليرضايي برام ننوشت فقط تيروييد بود  دكتر غدد بردم گفت إنتي تي پي او نداري كفتم نه برام نوشت كفت مهمه 

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم کاملا حال الانتو درک میکنم چون خودمم دقیقا بار اول این اتفاق برام افتاد ولی ...

اي جااااانممممم😍😍 مهربون كي بودي؟😘😘

خدايا😔😔😔اينجور مواقع لال ميشم😔😔

خدا نکنه عزیزم. لال چرا شرایط شوهرم حاد بود و انتقال اولم خیلی دور از انتظار نبود. ما به تلاش بیشتری نیاز داریم گلم. نبینم ناراحت بشی ها فرشته داری دو تا تو دلت♥️♥️♥️♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیتونم قوی باشم خستم ماهنده جونم خسته دلم شکسته نفسم بالا نمیاد. قربون خدا ک بزرگیش برم ولی الان دا ...

تازه اول راهی. خسته ام چیه. اگه بقیه قوی هستن ما باید چندددد برابر قوی باشیم. امروزو هرچی دوست داری ناراحتی و گریه کن ولی از فردا غصه رو بزار کنار و دوباره تلاش کن. انشالله اینا برات جنین خوب بشه جونم❤️❤️❤️❤️

خدای من ، چرا اینجور میشه 😔 هیچی نمیتونم بگم 

انشالله برای شما مثبت بشه بعد چند وقت دلی از عزا در بیاریم عزیز دلم. نگران نباش من خودمو آماده کرده بودم چون از شرایطم اطلاع دقیق داشتم عزیزم. بازم به تلاشم ادامه میدم ماها قوی هستییییبم😍

به خدا با پیامت گریم بیشتر شد الهی من فدات شم چشم با دل شکستم برای همتون دعا کردم انشالله که با یه ب ...

چشم عزیزدلم به شرطِ لیاقت دعاگوی همتون هستم بخدا مخصوصا این شبا...انشاءالله هممون خیلی خیلی زود طعمِ شیرینِ مادرشدنو بچشیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم عزیزم آره خیلی حال بدیه انشالله واسه هیچ کس پیش نیاد انشالله این بار کلی جنین داشته باشی. ...

عشقم ببخشید  پیامتو دیر جواب دادم سر دیگ نذری ام 

یکی یکی اسم بچه ها یادم میاد برای همه دعا کردم ان شاءالله بهترین اتفاقا بیفته برای هممون ❤😘

عزیزدلم😔😔😔 خیلی سخته درک میکنم ولی روحیه تو حفظ کن و قوی برو جلو مطمئنم حتما نتیجه میگیری

فدای مهربونیات گلم. ما قوی هستیم. اره عزیزم ادامه میدم پرقدرت تر. انشالله شما این انتقال انتقال آخرته. دعای من پشت سرته جونم♥️