2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
مامان شدنت مبارک خانمی...ان شاء الله دوهفته دیگه با بتای توپولی خوشحالمون کنی

مرسي عزيز دلم😍، همين الان رسيدم خونه. انشاالله با دعاهات قشنگم😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیک ای وی اف های 99 بچه ها میگفتن یزد نتیجه گرفتن هزینه هاشم خییییلی پایینه نسبت به اینجا. یکم ...

منم یزد انتقال دادم عزیزم

پیش دکتر افلاطونیان 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خدا رو شکر به سلامتی ، خیلی خوشحال شدم برات الان جوجه ها تو دلت هستن ایشالا تا نه ماه بچسبن بهت یا ر ...

ممنونم دريادل😍 انشاالله عزيزم، دعام كن🌷😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم شما رویان میرفتی دکترت کی بود؟ من تا حالا دکتر قاضی بود الان میگن رفته نمی دونم کی خوبه باهاش ...

عزیزم دکتر خودم مصطفایی بود اما دکتر محیطی بنظر من عالیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم دکتر خودم مصطفایی بود اما دکتر محیطی بنظر من عالیه

ممنونم عزیزم حالا بین محیطی و مشایخی موندم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
يكي از بچه ها كفت انتقال اول  منفي شدم رفتم پيش عليرضايي كفته چون يه سلول بر ميدارن  كلا٤٠ ...

ان شاالله که با همین یدونه باردار میشین. خیلی ها هستن که با یدونه باردار شدن

ماهنده جون وقتِ اذان کلی دعات کردم عزیزم انشاءالله دست پر میای وخبر مادرشدنتو میدی عزیزم اون لحظه منو وهمه بچه های تاپیکو فراموش نکنااااا دعای خیر کن برامون @ماهنده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزززززز دلم. فرشته هاتو آوردی خونه مبارکههههه😍😍😍 من گفتن سه زنگ بزنم برام تلگرام کنن عزیزم

آره همين الان رسيدم خونه و خوابيدم😁😘 به اميد خدا، خدا خودش دل هممون رو شاد كنه🤲🏻🌸

ممنونم عزیزم حالا بین محیطی و مشایخی موندم

من مشایخی رو دوبار باهاش سونو شدم خوشم نیومد ولی زینبی جون پیش ایشون بودن ک مثبت شدن. باید ببینی خودت کدوم رو ترجیح میدی. ان شاالله که بهترین تصمیم رو میگیری عزیزم

بسلامتی باشه عزیزم ان شالله محکم بدلت بچسبن

سلامت باشي عزيزم😍 انشاالله🌷😘

من مشایخی رو دوبار باهاش سونو شدم خوشم نیومد ولی زینبی جون پیش ایشون بودن ک مثبت شدن. باید ببینی خود ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مباااارککک عزیز دلم ❤❤❤

مرررسييييي😍😍😘