2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
قربونت عزیزم .  خدارو شکر سایزشون خوب شده . خیلی خوشحال شدم برات . انشالله همشون‌ جنینای با کی ...

وای مرسی 😍😍😍 انشالله. حقیقتا خودم ازش خیلی خوشم اومده بود ولی اون روز که شما هم بهم گفتی خیلی آروم شدم خیلی کلا خیالم راحت شد امروزم که دیدمشون بازم گفتم خدا رو شکر شاید قسمته من واقعا پیشه ایشونه و واقعا پشیمون نیستم از انتخابم. خب به سلامتی تصمیمتو گرفتی انشالله که خیلی زود گل پسر خدا بهت بده. خیلی خوب کاری کردی اول کامل تحقیق کردی و انتخاب کردی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتما حتما اگر قابل باشم هرشب دعاتون ميكنم عزيزدلم براتون بهترينارو ميخوام از خدا. قربونت برم مهربونم ...

ای جونم‌ مرسی فدات شم. مگه میشه مامان چیکا فراموشم بشه انشالله که همه چی عالیه نگران نباش خیلییییی براتون دعا میکنم ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون لطف داری. بیادبرادرت صلوات وفاتحه خوندم روحشون شاد تو این شب عزیز.  خب خداروش ...

ممنونم خیلی لطف کردی مهربون جونم. خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. ❤❤❤❤

وای مرسی 😍😍😍 انشالله. حقیقتا خودم ازش خیلی خوشم اومده بود ولی اون روز که شما هم بهم گفتی خیلی آرو ...

قربونت عزیزم . خواهش میکنم‌گلم آره روز اول دکتر ژنتیک ایشون رو پیشنهاد داد  ولی من گفتم میخوام با دکتر انصاری باشم و که دیگه بخاطر کرونا نرفتم . حقیقتش اینه که بخاطر دخترم میترسم فعلا تو این مراکز رفت و آمد کنم . ولی اگه خدا بخواد شروع میکنم انشالله تو با جواب مثبت بیای منم برم پیش همین دکتر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون تماس میگیرم انشاالله  خدا تو این شب قدر همه رو از این چشم انتظاری در بیاره

خواهش ميكنم

انشاالله🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بانو انتقالت چندشنبه اس

سلام عزيزم چهارشنبه😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها ثمين جون خيلي وقته خبري ازش نيست. كسي خبر داره ازش؟

اميدوارم انقد غرق خوشي باشه كه وقت نكنه بياد به ما سر بزنه😍

رویان همیشه به ما میگفت روز سوم پریود بیاین برا سونو

عزیزم شما رویان پیشِ کدوم میرفتی؟با چندمین انتقال مثبت شدی عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شالله بسلامتی ...منم شنبه...به حق امشب ک مثبت بشیم شما و تمام منتظراو من

عزييييزم به سلامتي😍 انشاالله كه امشب برامون نوشته شده باشه🌷 چقد خوب كه يه همراه دارم، توي دوهفته انتظار😄