2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044714 بازدید | 684405 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله مهرماه جونم انشالله خودتم با یه بتای توپ بیای. خیلی برام دعا کن چون گفت شاید همسرم نیاز باشه ...

نگران‌نباش عزیزم منم همسرم از بیضه نمونه داد ، انشالله هر چی خیر پیش بیاد برات ، امشب همدیگه رو دعا کنیم 👐🏻👐🏻 باشه تقدیرمون با خواسته دلمون پیش بره و قشنگ‌ رقم بخوره 🌹

سلام عزیزم. انوکسا آسپرین استرادیول آمپول پروژسترون شیاف پروژسترون ویتامین د و فولیک اسید و امگا سه

پروژسترون رو چون میخوام تهران بمونم نمیدونم چه جوری بزنم شوهرمم میترسه

خودم تزریقات بلدم

میگم من میزنم تو فقط پیستونش رو فشار بده🤣میگه میترسم

چون روغنیه سخته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پروژسترون رو چون میخوام تهران بمونم نمیدونم چه جوری بزنم شوهرمم میترسه خودم تزریقات بلدم میگم من م ...

نیلو جون شاید باورت نشه همسر من اصلا اصلا دلشو نداشت من پرستار میومد خونه تا همین چن روز پیش برام میزد گفتم به همسرم بیا از پرستاره یاد بگیر اونم یاد داد و همسرم الان میزنه خداشاهده خیلی راحت شدم خیلی ام خوب میزنه 🥰 اصلا جفتمونم  فکرشو نمیکردیم اینجا بچه ها هم میگفتن بده همسرت به همسرم میگفتم میگفت اصلا حرفشم نزن من حتی میزنی نمیتونم نگاه کنم چه برسه بخوام خودم....

خلاصه به قول خودش من مجبورش کردم یاد بگیره و یاد گرفت خوبیم البته این بود انقد زدم این چند روز از لحاظ جاش که درست زده بشه اصلا مشکلی نداریم چون مونده بود جاهاش توپشتم🤭

در اندک من تویی فراوان یارب..
فقط حرکت یا تعداد و موفولوژی؟؟ البته ببخش فضولی میکنم چون مشکل خودم هم همینه

خواهش میکنم عزیزم ،تعداد نه خداروشکر خوبه. مورفولوژی و حرکت ضعیف بود

سلام زینبی جون میشه راهنماییم کنی هیدروپس چیهدوقلو باردارم الان سونو شدم گفتن یکی از قل از ...

آآخخخییی عزیززززززم

من رفتم سرچ کردم نوشته تجمع مایع در اندامهای جنین هست که با سونوگرافی قابله تشخیصه و میشه کنترلش کرد

اما اگه پیش بره باعث اختلال در رشد جنین و از بین رفتنش میشه😭

این مایع توی اندام های مختلف میتونه جمع بشه. مثلا زیرپوست، اطراف ریه یا قلب و...

خیلی متاسفم عزیزم ناراحت شدم. خدا نی نی قشنگت رو برات حفظ کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم سرم نمیخاد مشکل تیروئید نیست. تیروئیدم یکه مشکل خودایمنی تیروئید یا anti tpo هست

عددش واسه شما چند بود اتنی تپو؟؟

تا حالا انتقال دادین 

دارو خاصی مصرف میکنین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
پروژسترون رو چون میخوام تهران بمونم نمیدونم چه جوری بزنم شوهرمم میترسه خودم تزریقات بلدم میگم من م ...

گلم چون روغنیه پرستار به همسرم گفت چون این سرنگها  خیلی بهشون اعتباری نی موقع زدن اون قسمت بالای سوزن رو با دست دیگه نگه دار که یوقت بیرون نیاد والا خیلی آسونه الان خیلی پشیمونم که چرا از اول زور نکردم همسرمو که یاد بگیره😅

اون میگفت نه منم میگفتم اوکی والا آقایون باید زور بالا سرشون باشه 😉

سلام عزیزم. آره رفتم ببخش دیر جوابتو دادم داشتم کارای عملو میکردم. چهارشنبه وقت داد واسه عمل. نه تعد ...

خداروشکر ان شاءالله همه چی خوب پیش بره و همه اش جنین با کیفیت بشن برات 

چجوری ب من گفتن فقط سه شنبه و پنج شنبه  تو ابن سیناست  اینکه همیشه اونجاست 

عددش واسه شما چند بود اتنی تپو؟؟ تا حالا انتقال دادین  دارو خاصی مصرف میکنین

عدد ۱۱۳

نه تا حالا انتقال ندادم

چند روزه پردنیزولون شروع کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یعنی هایپر نمیشی کامل. احتمالا نه یازده تا دیدم داری دیگه شکر خدا. معمولا تا ده تا رو انتقال میدن هم ...

جالبه ها من با 5 تا تخمک هایپر شدم  البته دردام کم بود و شکر خدا زود خوب شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱