2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من فقط امپول پروژسترون دادن منم حجم ادرارم زیاده شمام تنگی نفس داشتین؟ غذاو مایعات میخورم بدتر ...

سرم آلبومين براتون نزدن؟ من ٧ تا سرم برام زدن ، خيلي خفيف هايپر شدم 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

[QUOTE=188848380]سلام زینبی منم با تیم دکتر نصرم  پیش دکتر زرنانی هم رفتم عقب تر خوندم یکی از دوستان گفته بودن ک ... cd ماركرها بالا باشه بد يا پايين من تكي هاش تو رنج نرمال ولي جمع٥٦ و١٦ نوشته ٤ ولي دوستمون گفت رنج نرمالش٥-٣٠

توبخش بستری؟نمیدونم ولی چهارتا سرم زدن چندتا تخمک کشیدن ازتون؟

بله ٤ تا تو بخش زدن، ٣ تا روز انتقال زدن برام.سرم هاي شيشه اي كوچولو هست. از من فك كنم ١٥ تا كشيدن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
[QUOTE=188848380]سلام زینبی منم با تیم دکتر نصرم  پیش دکتر زرنانی هم رفتم عقب تر خوندم یکی از د ...

من اطلاعات راجع بهش ندارم گلم که چجوریش  نرماله  من آزمایشامو دادم دکتر زرنانی یسری هم اون نوشت و طبق همشون گفت لازم ندارم چیزی خداروشکر. ولی تا جایی که فهمیدم ایمولوژیست  خیلی به اعداد مختص کار نداره یسری مقایسه ها هم انجام میده باید حتما به متخصص نشون بدی گلم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببین گلم توضیحش سخته یه کم اگر مشکل اسپرم باشه و طرف سه بار انتقال منفی جنین های با کیفیت بالا داشت ...

یک دنیا ممنونم از توضیحت عزیزم 

مرسی که وقت گذاشتی🙏🏻🙏🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بانو ضخامت رحم چند بود برای شما که انتقال دادن

من روز ده ۹ بود گلم از دو روز بعدش هم بهم پروژسترون دادم.

زمانی که پروژسترون شروع بشه دیگه انگار رشد نمیکنه حالا موقع انتقال چند بود نمیدونم.

فک کنم از هشت تا 12 اوکی باشه 

اينجا سرچ ميكنم همه تخصص كودكان دارن فوق تخصص اسم والرژي

پیش زرنانی نمیتونی وقت بگیری ؟ 

یا یه متخصص ایمولوژی تو تهران برو خوب  که خیالت راحت بشه.

شما که بارداری طبیعی داشتی خیلی نگران این ایمنی نباش گلم ولی برای محکم کاری نشون متخصصشم بدی بد نیست

خواهرا توروخدا امشب همو خیلی یاد کنیم😭😭😭😭 

فقط خدارو قسم میدم به یتیمی بچه های خانم فاطمه الزهرا😭😭😭امشب یه نگاه به هممون بندازه الهی آمین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍