2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
بچه ها من لک قهوه ای دیدم عصر ی بار الانم ی بار دیدم  چیکار کنم ؟؟؟؟ ینی میخوام پریود شدم ؟؟؟؟ ...

عزیزم صبر کن اگر مجدد تکرار شد زنگ بزن مرکزتون بهت میگه دارو ها رو چه تغییری بدی، سرخود کاری نکن

سلام خانما من امروز رفتم‌پیش دکتر زرنانی که آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه  اول که ...

سلام عزیزم، از دست این تیم نصر

البته سی دی مارکر ها همینا مهم ترین هست

فقط اینکه چند بار تا حالا انتقال دادی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروتئنی باشه دیگه سفیده تخم مرغ هم خوبه ولی مت دیگه حالم ازش بد شدع بود

شما هایپر شده بودین؟من یه ذره که غذا میخورم شکمم بزرگ میشه یکم تنگی نفس میگیرم چیکار کنم؟شماهم اینجور بودین؟

سلام عزیزم، از دست این تیم نصر البته سی دی مارکر ها همینا مهم ترین هست فقط اینکه چند بار تا حالا ا ...

تا حالا نه انتقال داشتم و نه سقط داشتم قربونت 

آخه فقط سه تا جنین دارم ذخیرم نیمه و اسپرم هم تحرک و مورفو صفر و dfi بالا  

برای همین گفتم ریسکم بالاست قبلش همه کار کنم

سلام دوستان من چهارشنبه پانکچر میشم توروخدا برام دعا کنید مشکل از شوهرمه 

چیکار کنم هایپر نشم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان من چهارشنبه پانکچر میشم توروخدا برام دعا کنید مشکل از شوهرمه  چیکار کنم هایپر نشم ...

عزیزم نگفتن چند تا تخمک داری؟ اگه زیاد نباشه نمیشی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شما هایپر شده بودین؟من یه ذره که غذا میخورم شکمم بزرگ میشه یکم تنگی نفس میگیرم چیکار کنم؟شماهم اینجو ...

عزیزم دکتر برات کابرلین ننوشت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰