2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست
انشالله با هم🥰 اره عزیزم نظر اکثر بچه ها این بود امروز واسه شوهرم میخونم. آخه اون نظرش رو اهداییه م ...

اره عزبزم بهش امید واری بده بگو تلاشمونو میکنیم اگه نشد گزینه اهدایی همیشه هست ..، از ته دل برات دعا میکنم همین انتقال مامان شده باشی عزیزم 🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ایشالله که لک لانه گزینیه  من که به دلم افتاده شما مثبتی. من که لک دیده بودم دکترم گفت اگر ...

الان دیشب ک ی شیاف گذاشتم دیگه باید هرشب بذارم تو همون ساعت  ؟ 

گفتن واسه انتقال برين من استراديول شروع كردم  بايد قبل شروع استراديول ميرفتم اكو ميدادم؟

فک نکنم مشکلی باشه. حالا بازم بزنگ بپرس. البته ال دی و استرادیول تپش قلب و اینا میاره ولی من واسه بیهوشی رفتم اکو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزبزم بهش امید واری بده بگو تلاشمونو میکنیم اگه نشد گزینه اهدایی همیشه هست ..، از ته دل برات دعا ...

ممنونم مهربون. منم دلم روشنه مامان شدی لک هم دیدی انشالله لانه گزینیه❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله به حق پنج تن لانه گزینیه بد به دلت راه نده استراحتتو بیشتر کن

ممنونم مهربونم چقد خوبه اینجا شماها درک میکنین 🤲🤲😘😘😘😘😘 چشم عزیزم دیگه ندیدم خداروشکر

این آمپول برای چه کسایی تجویز میشه می دونی؟

كمك به لانه گزيني هستش👇

Our study demonstrates that G-CSF has the potential to improve embryo implantation and clinical pregnancy rate of the infertile women with thin endometrium.

is a medication that causes the body to generate neutrophils, a type of white blood cell which plays and important role in the immune system. An individual may benefit from  if they have experienced multiple miscarriages or failed  with IVF.

مطالعه ما نشان می دهد که G-CSF توانایی بهبود کاشت رویان و میزان حاملگی بالینی زنان نابارور با آندومتر نازک را دارد.
نوپوژن دارویی است که باعث می شود بدن نوتروفیل تولید کند ، نوعی گلبول سفید که نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد. اگر فردی سقط جنین متعدد یا پیوند ناموفق با IVF را تجربه کرده باشد ، ممکن است از Neupogen بهره مند شود.

فک نکنم مشکلی باشه. حالا بازم بزنگ بپرس. البته ال دی و استرادیول تپش قلب و اینا میاره ولی من واسه بی ...

امروز نوبت دارم زنگ زدم شانس من ماما مركز امروز نيستن به دكترم پيام دادم فك كنم شب جواب بده

انشالله خبر مثبت شدنتون را برامون بزاريد به زودي 

انشاالله، ممنون عزيزم ، همچنين شما و همه دوستان😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الان دیشب ک ی شیاف گذاشتم دیگه باید هرشب بذارم تو همون ساعت  ؟

اره بزار گلم منم از امروز میخوام یه شیاف دیگه بزارم برای محکم کاری ولی اگه خدای نکرده باز لک دیدی انوکسا و آسپرین رو برای دو روز قطع کن.

من احساس میکنم شیاف مقعدی خیلی راحتره  دیروز اینجوری گذاشتم خیلی جذب بیشتر داشت و بیرون ریختگی کمتر. بنظرت مقعدی بزارم بده؟ اثربخشیش کمتره یعنی؟ چون گفتم شاید کمتر باشه بخاطر همین دوتا گفتم بزارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دیشب انوکسا رو زدم دیگه خوابیدم  انگار قط شده فعلا خبری نیست  از استرس زود پاشدم رفتم دس ...

الهی عزیزم میدونم ادم کلی تپش قلب میگیره که وای خدا بازنیاد... 

خداروشکرعزیزم بیشتر استراحت کن

نه‌گلم‌من‌خراش‌نرفتم..یعنی‌هیستروشدم‌..اونم‌که‌بی‌هوشی‌‌ جان‌دل‌اصلا‌نترس‌هیچی‌ازمنفی‌شدن‌سخت‌ترنیس

هیستروچطوری? اونم بعدش دردناکه؟ اخه دست خودم نیست که میترسم😔😔

خداخودش  نظرلطفشوازمون نگیره🤗