2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044817 بازدید | 684412 پست
اره گلم بلاخره دوران سخته بارداری تموم شد

خب‌خداروشکر

قدم‌گل‌دختریت‌هم‌مبارک‌باشه

انشالله‌‌سال‌بعدداداشیش‌روبیاری‌..البته‌ازنوع‌سورپرایز‌وبارداری

بی‌دردسر..‌‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیخام انجام بدم دستیار دکتر فقط عدد ازمایش رو داخل دفترچم یادداشت کرد هیچ دستوری هم نداشت خود ...

سلام اصفهان غیر ازدکتر شرکت پیش کی میتونم برم ازمایش بنویسه؟

جواب ازمایشا ازمایشا چقدر طول میکشه بیاد؟

یا رب العالمین
خب‌خداروشکر قدم‌گل‌دختریت‌هم‌مبارک‌باشه انشالله‌‌سال‌بعدداداشیش‌روبیاری‌..البته‌ازنوع‌سورپرایز‌وبا ...

فدای تو گلم انشالله قسمته همه منتظرا. نه بابا من لوله هامو تو بارداری خارج رحم برداشتم سوپرایز در کار نیست اگه میخوام باز باید میکرو انجام بدم که فکر نکنم بدنم دیگه کشش این همه دارو و استرسو داشته باشه عزیزممم

فریبا جون تبریک میگم حاله نی نی چطوره؟ زایمانت خوب بود؟ الان چند روزشه؟ من که دخترم شبا بیداره روزا ...

سلام عزیزم ممنون منم بهت تبریک میگم چند وقته نیستی دلم برات تنگ شد پستتو دیدم ذوق کردم بالاخره دوران سخت و پر از استرس بارداریمون تموم شد پسرم ۴۰روزشه دختر گل تو چند روزشه اسمشو چی گذاشتی هفته چندم راستی زایمان کردی وزن نینیت چقد بود الان چقد شده شیر خودت میدی یا شیرخشک چند وقتع نیستی سوالام زیاده 🤭

زایمانمم نگم برات دکترم گفت میتونی طبیعی زایمان کنی منم قهرمان بازی در اوردم اول هفته ۳۷کیسه ابم پاره شد با امپول فشار بعد ۵ساعت زایمان کردم ولی بعد افتادم به خونریزی شدید و وحشتناک اینقد تو زایشگاه دستکاریم کردن تا جلوشو بند بیارن لامصب از درد زایمان بدتر بود از جفتم یکم چسبیده بود دیگه بردنم اتاق عمل کورتاژ شدم دکترم گفت اگه بند نیاد مجبورم رحمتو دربیارم ولی خداروشکر به خیر گذشت برام 

این‌حرف‌نزن‌ بیایه‌پست‌گذاشتم‌اونوبخون‌وانجام‌بده خیلیاجواب‌گرفتن..

عزیزم کجاس پستت؟ ندیدم. 

راستی بنظرت این دوتاانتقال بدم؟،بعدنشدخدایی ناکرده برم پانکچر؟ یااول پانکچرشم؟ بعدانتقال

فدای تو گلم انشالله قسمته همه منتظرا. نه بابا من لوله هامو تو بارداری خارج رحم برداشتم سوپرایز در کا ...

انشالله

آهان‌..نمیدونستم‌گلی

من‌چون‌خودم‌برابچه‌دوم‌به‌مشکل‌خوردم‌‌وسخت‌درگیر 

له‌خاطراون‌به‌هرکی‌برسم‌میگم‌‌پشت‌بندش‌دومی‌روهم‌‌بیار

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه نمیخام انجام بدم دستیار دکتر فقط عدد ازمایش رو داخل دفترچم یادداشت کرد هیچ دستوری هم نداشت خود ...

شما آنتی تی پی اوتون هم بالاست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فریبا جون تبریک میگم حاله نی نی چطوره؟ زایمانت خوب بود؟ الان چند روزشه؟ من که دخترم شبا بیداره روزا ...

منم پسرم روزا بیشتر خوابه کولیک هم داره شبا خیلی گریه میکنه چند روزه بهش کولیکید میدم بهتر شده 

انشالله که همینطوربشه عزیزم دعاکن برام😔😔خیلی سخته الکی الان دارم خوش میکنم میخندم تابقیه فکرکنن مه ...

اره من هیسترو کردم

نه خوشبختانه عفونت نکردم البته تا ده روز انتی بیوتیک بهم دادن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم کجاس پستت؟ ندیدم.  راستی بنظرت این دوتاانتقال بدم؟،بعدنشدخدایی ناکرده برم پانکچر؟ یااول ...

به‌نظرمن‌حالا‌این‌دوتاانتقال‌‌بده‌..انشالله‌دوتاشم‌میگیره‌برات

ازدکترت‌بپرس‌آزمایشی‌چکاپی‌‌ خراشی‌چیزی‌لازم‌نیس

خاطرجمع‌تربرو