2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
منم مشتاق انتقال اولمه ان شالله پنج شنبه یا جمعه میفته....اخه چندروز پیش که رفته بودم بنر قیمت ها را ...

انشاالله که با اولین انتقال مثبت میشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من دیروز رفتم ویزیت شدم  انتقالم میفته اخر خرداد بهم دارو داد  میگم داروی انتقال به ش ...

سینال هاش ام جی...روزای اخر هم یکی دیگه که یادم رفته....تقویتی هم قبلش دکتر دهقان یه کپسول برام نوشته بود....شما چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم من جزء ٣٠ رو خوندم. انشاالله همگي حاجت روا بشيم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بازم کاری به حرف من نداشته باش فدات شم ولی هر بار یا نیستش یا هیچ به نظرم انصاری هم خوبه شما که هنوز ...

نه عزیزم به خاطر آمپول مانع از آزادسازیه احتمالا ترشح نداری. نزدی هنوز؟ عزیزم چون شش تا تخمک داشتی از طرازی ناراضی هستی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سینال هاش ام جی...روزای اخر هم یکی دیگه که یادم رفته....تقویتی هم قبلش دکتر دهقان یه کپسول برام نوشت ...

واسه انتقال سینال و هاش ام جی دادن بهتون ؟

من استرادیول و امپول انوکسا و اسپرین و قرص ویاگرا که واژن بزارم 

تقویتی هم پرگمام بهم داد 

واسه انتقال سینال و هاش ام جی دادن بهتون ؟ من استرادیول و امپول انوکسا و اسپرین و قرص ویاگرا که ...

اهان فک کردم برای پانکچر منظورتونه...استرادیول...انوکسا...اسپرین..ویاگرا...ویتامین د...امگا۳یه کپسول تقویتی و یه قرص دیگه الان یادم نیس...چرا انتقالتون اون موقع اس پس؟ 

نه عزیزم به خاطر آمپول مانع از آزادسازیه احتمالا ترشح نداری. نزدی هنوز؟ عزیزم چون شش تا تخمک داشتی ا ...

روز ۸ پری رفتم دکتر از روز ۹ آمپول مانع از آزادسازی رو زدم خدا کنم واسه اون باشه چون نگرانم. میدونی ماهنده جونم به خاطر اول دارو دادنش ناراحتم که فقط چیزی که داروخونه ابن سینا رو داره تجویز میکنه دو اینکه اصلا نیستش الکی اسمش توی ابن سیناس هر دفعه باید با پزشک جایگزینش باشی حالا ادم میگه یه بار چیزی نیست ولی هر دفعه همین بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بازم کاری به حرف من نداشته باش فدات شم ولی هر بار یا نیستش یا هیچ به نظرم انصاری هم خوبه شما که هنوز ...

وا حالت خوبه 😂 چرا اخه از بین بره شما داری دارو استفاده میکنی دیگه  ان شاءالله 6تاشم جنین بشن برات 🙏😘

عزیزم چند روز بعد از انتقال دوباره شروع کردی ؟

پردنيزولونو همون روز انتقال انوكسارو سه روز بعد چون پرستار برام ننوشته بود شك كردم از دكترم پرسيدم گفت حتما استفاده كن

خداياشكرت....❤️ 
وا حالت خوبه 😂 چرا اخه از بین بره شما داری دارو استفاده میکنی دیگه  ان شاءالله 6تاشم جنین بشن ...

نه والا حالم اصلا خوب نیست آدم نمیدونه اون تو چه خبره آخه تا چند روز پیش خیلی ترشح داشتم مدام لباس عوض میکردم الانم به این خاطر درگیرم🤭🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوست عزیزم منم ختم جز ۹رو انجام دادم الهی که همه حاجت روا باشیم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اهان فک کردم برای پانکچر منظورتونه...استرادیول...انوکسا...اسپرین..ویاگرا...ویتامین د...امگا۳یه کپسول ...

هیسترو کردم 

دکتر  گفت دوماه استرادیول بخورم رحمم اماده تر بشه 

این ماه بخورم پریود بشم دوباره بخورم بعدش انتقال