2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
سلام عزیزم ....شما اومدی ایران؟....کدوم مرکز رو انتخاب کردی؟

بله من اين ماه انتقال دارم  ،  در ابن سينا و بيمارستان ابان جنين دارم الان با سهيلا انصاري پور انتقال ميدم ابن سينا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی دلم گرفته امشب بی اختیار همینجوری اشکام میاد اسمای کاربریتونو اومدم تو تاپیک دیدم نام بردم دعا کردم توروخدا شمام برامن خیلی دعا کنید خواهش میکنم ازتون😭😭😭😭🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها خیلی دلم گرفته امشب بی اختیار همینجوری اشکام میاد اسمای کاربریتونو اومدم تو تاپیک دیدم نام بر ...

عزیزم برای من دعا کن بعد از ۹ سال با آی وی اف جواب گرفتم .الان ۱۰ هفته ام.خیلی محتاجم به دعا

عزیزم برای من دعا کن بعد از ۹ سال با آی وی اف جواب گرفتم .الان ۱۰ هفته ام.خیلی محتاجم به دعا

چشم عزیزدلم حتما اسمت جزء اسامی که نام بردم بودن

فقط خدارو قسم میدم به صاحبِ این شبا به فرقِ شکافته اش به پدرِ یتیما😭😭بارداریه خیلی راحتی داشته باشی وانشاءالله صحیح وسلامت وبا دلِ خوش نی نی تو بغل بگیری الهی آمین 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها کیا با آمپولای انتقال، هپارین داشتن؟ 

من انتقال قبلی انوکسا داشتم 

امروز هم دکتر واسم نوشت 

انتقالم افتاد واسه خرداد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها خیلی دلم گرفته امشب بی اختیار همینجوری اشکام میاد اسمای کاربریتونو اومدم تو تاپیک دیدم نام بر ...

ان شاالله که حاجت روا شی عزیزم

ممنونمن امشب به نیت همه تون دعا میخونم و اسم ائمه رو صدا میزنم 😭🙏

عزیزم هیچ اشکالی نداره فقط باید دکترت اینو بدونه 

زینب جان قرص ویاگرا دکترم داده واسه انتقال الان سرچ کردم دیدم واسه میل جنسی اقایون هست 

دلیلشو شما میدونید 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود