2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اي واي 😭😭دلارام جون دكترم خيلي تاكيد داشت كه حتما انجام بدم حتي اگر سرويكس عالي باشه. والله من اند ...

آره عزیزم اون جتما یچیزی میدونه که پیشنهاد داده بهت. شما که اینقد سختی کشیدی اشکال نداره این چند ماه هم روش تحمل کن. دوقلویی کلا ریسکه اگه سرکلاژ بشی حداقل از جهاتی خیالت راحته. الان اون دوستمون اینقد ناراحته و شاکی از دکترش که چرا بهش نگفته بود بخاطر دوقلویی بهتره سرکلاژ بشه. نمیخوام بگم اگه سرکلاژ نکنی حتما همین اتفاق برات میفته. نه ممکنه سالم و سلامت  به موقع به دنیا بیاریشون. الان دارچین جون هم دوقلو داره و سرکلاژ هم نکرده و کم کم داره به آخراش نزدیک میشه. ولی خب بنظرم وقتی دکترت پیشنهاد داده بنظرم ریسکه قبول نکنی.ان شاالله که بهترین تصمیم رو میگیری و  نی نی های خوشگلت رو صحیح و سالم دنیا میاری

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نميدونم افتاب جون اول قلبشونو ديدم خودشونو ديدم اينقدر حال دلم خوب شد يهويي دكتر اينجوري گفت ته دلم ...

نه عزیزم از من میشنوی حتما انجام بده.عمل سختی هم نیست. استرس هم نداشته باش.به این فک کن که جای نی نی ها محکم میشه.شیاف ها چطور؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دکترش گفت امکانش هس ولی خیلی کم من اگه تو خونه ی روز بیشتر نگهش میداشتم تو دستگاه بهتر بود تا ۱۲ ...

الهی بگردم واسه پسر مظلومت‌. جیگرم رو کباب کردی. آره زردی که میره بالا همش میخوابن شیر نمیخورن. تجربه هم نداریم هم پوست خودمون کنده میشه هم پوست بچه هامون. منم 48 ساعتی که تو دستگاه گذاشتم جیگرم کباب بود. هر بار که چشم بندش رو بستم دو سه سال پیر شدم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم اون جتما یچیزی میدونه که پیشنهاد داده بهت. شما که اینقد سختی کشیدی اشکال نداره این چند ماه ...

مرسي كه بهم دلگرمي دادي فداتشم يكم دلم اروم گرفت از مطب تا خونه حالم خيلي گرفته بود خداروشكر كه شماها هستيد به ادم قوت قلب ميديد حداقل. به اميد خدا انجامش ميدم هرچي خير باشه همون پيش بياد براي همه به حق همين شب عزيز❤️❤️❤️خدا ني نيتو برات حفظ كنه الهي❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم دعا كن همه بارداري ها بي خطر و بي استرس بگذره به حق همين شب عزيز❤️❤️

خانما فردا پانکچر میشم

یکی بهم توضیح میده مراحلشو

از اول که برم چیکار میکنن؟

قبلش معاینه داخلی یا سونو داخلی داره؟

نه عزیزم از من میشنوی حتما انجام بده.عمل سختی هم نیست. استرس هم نداشته باش.به این فک کن که جای نی نی ...

اره به سلامتيشون فكر ميكنم دلم قرص تر ميشه. انشالله كه خير باشه. شيافو گفت تا دو هفته همينطوري ادامه بدم بعدش يك شب در ميون

خداياشكرت....❤️ 
استرس ندارم ولی دلم میخواد با خیال راحت تکون تکون بخورم. اینور اونر کنم. راه میرم ها ولی کمه. زخم بس ...

خانما فردا پانکچر میشم

یکی بهم توضیح میده مراحلشو

از اول که برم چیکار میکنن؟

قبلش معاینه داخلی یا سونو داخلی داره؟

خانما فردا پانکچر میشم یکی بهم توضیح میده مراحلشو از اول که برم چیکار میکنن؟ قبلش معاینه داخلی یا ...

عزيزم من رفتم لباس گان پوشيدم بعدش يسري سوالات پرسيدن بعدش بردن اتاق دستگاه فشار وصل كردن و يكي دوتا سوال پرسيدن ديگه چشممو باز كردم تو ريكاوري بودم سرم بهم وصل بود بعداز يكي دوساعتم مرخص كردن

خداياشكرت....❤️ 
خانما فردا پانکچر میشم یکی بهم توضیح میده مراحلشو از اول که برم چیکار میکنن؟ قبلش معاینه داخلی یا ...

نه میری بستریت میکنن یه سرم وصل میکنن یا اول که بستری شدی یا قبل پانکچر فشارت هم ممکنه بگیرن .بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی یه ربع نیم ساعت بعد بهوش میای ممکنه یذره درد داشته باشی شیاف نیزارن یا مسکن میریزن توسرم بعد که سرحال شدی یه دستشویی باید بری بعدهم مرخص

یا رب العالمین
انشالله بسلامتی سرکلاژ میکنه برات وخیالت از بابت دوقلوهات راحته

فداتشم عزيزدلم من كه همينجوري خداي استرسم اينم پيش اومد قشنگ تكميل شد. بازم ميسپارم به خدا❤️

خداياشكرت....❤️ 
خیلی ممنونم😘😘😘الهی خودت باجواب مثبت بیای شادکنی دل شکستمو

قوربون دل شکستت  برم من عزیزم خدا بزرگه الهی به بهترین شکل دلتو شاد کنه تا جبران بشه برات.

در اندک من تویی فراوان یارب..
با خانوادم ٦ ساعت فاصله دارم. شوهرم ميگه اينهمه كار كرديم زحمت كشيديم انتظار كشيديم از اين به بعدشم ...

خیلی خوبه که انقدر حواسش هست و همه چیزو در نظر میگیره

حتما خیره و خیالت راحت میشه مطمئن باش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد