2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نیلو جون من امروز یه خبر بهم دادن هم خیلی ناراحت شدم امروز هم بخاطر خبره شوکه شدم میگم نکنه بخاط ...

خدا بزرگه عزیزم

از الان نشین به این چیزا فکر نکن

انشالله بارداری

کارگر میگیری میاد کاراتو میکنی اصلا واسه این چیزا فکرتو مشغول نکن به نی نیای نازت فکر کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چیکا جون چی شد رفتی دکتر؟

سلام عزيزم رفتم خداروشكر همه چيز خوب بود اما خيلي ناراحتم گفتش بايد سركلاژ بشي گفتم مگه طول سرويكسم كمه يا مشكليه گفت نه من براي بارداري هاي دوقلويي حتما سركلاژ انجام ميدم چون سن بارداري بره بالا وزن بچه ها بيشتر ميشه فشار بيشتره اما بازم هرجور خودت ميدوني اگر نميخواي سركلاژ بشي بايد بنويسي و امضا كني كه خودت رضايت داري😔😔😔اخه وقتي همه چيز خوبه چرا استراحت مطلقي بشم اونم تك و تنها تو شهر غريب😔😔تو دوراهي موندم خيلي حالم گرفتست😭😭

خداياشكرت....❤️ 
میگم دوستای گلم من اگه فردا بی بی بزارم منفی باشه یعنی کلا منفیه دیگه؟ ازمایشگاه نیازه برم؟

ماهنده جان انشالله که بارداری عزیزم،الهی که به حق این شب عزیز نی نی محکم چسبیده بهت عزیزم

برو مستقیم آزمایش بده عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزيزم رفتم خداروشكر همه چيز خوب بود اما خيلي ناراحتم گفتش بايد سركلاژ بشي گفتم مگه طول سرويكسم ...

برو انجام بده چیکا جان

اگه دکترت تشخیصش اینه دیگه شک نیار

انجام بده یه مدت بروپیش خونوادت

حالا فرصت دارین توروخدا الکی به خودتون استرس ندین وقتش نیست که

استرس ندارم ولی دلم میخواد با خیال راحت تکون تکون بخورم. اینور اونر کنم. راه میرم ها ولی کمه. زخم بستر گرفتم🤣🤣🤣

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده جان انشالله که بارداری عزیزم،الهی که به حق این شب عزیز نی نی محکم چسبیده بهت عزیزم برو مستقی ...

انشالله ممنونم عزیزم‌. به خودش قسم که راضیم به رضاش. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰