2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
سلام دوستان من جوابمو گرفتم بتام 7,17بود بالاتر از رنج ازمایشگاه ولی گفتن دوباره 48ساعت دیگه تکرار ک ...

عزیزم بتات هفت بود؟ رنج آزمایشگاه چند بود؟روز چندمتون  آز دادید

انشالله که بحق این روزهای  بزرگ حاجت روا بشی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
اها مرسی گلم.....میشه بپرسم چن تا تخمک داشت؟چن سالش بود ؟....دفعه چندمش بودکه تخمک میداد

عزیزم من مام میرم، هر بار هم برای ویزیت میرم دیدم خانم هایی که میان برای اهدا، روزی هم که پانکچر شدم یه خانمی برای اهدا بود، هایپر شده بود، ۲۴ سالش بود، خیلی هم ناز بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. مبارکه. انشالله به حق همین شب عزیز بالا بره. عزیزم علائمت چیا بود؟

ایشالله با دعای شما دوستان دل شکسته

هیچ علایمی نداشتم عزیزم حتی من ماههای قبل موقع پریودی سینه هام درد میگرفت ولی الان سه روز از موعدم گذشته هنوز سینه دردم ندارم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم بتات هفت بود؟ رنج آزمایشگاه چند بود؟ انشالله که بحق این روزهای  بزرگ حاجت روا بشی عزیزم

رنجش از 5شروع میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم خدا نی نی هاتو  حفظ کنه میشه بمن یاد بدی؟  التماس دعا گلم شما بارداری خدا دعاهاتو & ...

ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم که روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ تا و الی آخر تا ۴۰ روز که هر روز صد تا بالا میری و حتما از روز یکشنبه باید شروع بشه و چهلمین روزش میشه پنجشنبه که همون روز آخر غروب باید یه چیزی مثلا خرما یا شکلات یا چیز دیگه رو خیرات کنی...

سلام عزیز دلم....ممنونم الحمدلله ....خودت خوبی ایشالله؟.من سر صخامت خیلی سختی کشیدم دو دفعه هم سیکلم ...

آره گلم اتفاقا پیشنهاد خوبیه، حتی گاهی دکتر در کنار لتروزول از پچ هم استفاده میکنه 

ان شاالله نتیجه بگیری عزیزم

ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم که روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ ت ...

مرسی عزیزم

یعنی صد مرتبه بگیم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم؟ 

این جمله رو باید بگیم یا فقط باید بگیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم؟

عزیزم پس لک لانه گزینی میتونه باشه احتمال زیاد چون جنین بلاست از حدودا یک روز بعد از انتقال شروع به ...

وای خدا از دهنت بشنوه زینبی جون نمیدونی چقد الان به این اتفاق خوب نیاز دارم که برام تو زندگیم بیفته امشب منو از دعات دریغ نکن یادم کن لطفا التماس دعا.

عزیزم پس لک لانه گزینی میتونه باشه احتمال زیاد چون جنین بلاست از حدودا یک روز بعد از انتقال شروع به ...

سلام عزیزم برا جنینای ۳روزه از کی لانه گزینی میکنن؟

من دوشنبه هفته پیش انتقال داشتم ۲ تا ۳ روزه ولی هیچ علائمی ندارم اصلا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بگو ختمشو منم انجام بدم 

ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم که روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ تا و الی آخر تا ۴۰ روز که هر روز صد تا بالا میری و حتما از روز یکشنبه باید شروع بشه و چهلمین روزش میشه پنجشنبه که همون روز آخر غروب باید یه چیزی مثلا خرما یا شکلات یا چیز دیگه رو خیرات کنی...

مرسی گلم چشم دعاگوتم از همون روزی که رفته بودی ریداکت  عزیزم ایشالله به موقع زایمان کنی و صحیح ...

ممنون لطف داری بهم...من غروب پنجشنبه که شکلات و خیرات کردم برای ختم بسم الله همون فرداش که روز ۶ انتقالم بود تو دستشویی لک دیدم کلی گریه کردم همون تو...چون خونه مامانم بودم نمیتونستم پپیششون گریه کنم چون اونا از هیچی خبر نداشتن

روز ۹ و ۱۰ هم لک میدیدم که اصلا ناامیدشدم غیر اون دیگه هیچ علائمی نداشتم

سلام دوستان من جوابمو گرفتم بتام 7,17بود بالاتر از رنج ازمایشگاه ولی گفتن دوباره 48ساعت دیگه تکرار ک ...

یه بار بتای من 17 بود یعنی ممکنه باردار بوده باشم؟

دو سه روز پریودیم عقب افتاده بود 

رفتم ازمایش دادم 17 بود

شرایطم طوری بود که خیلی از پله ها بالا پایین رفتم فرداش پریود شدم

امکان داشته که باردار بوده باشم؟