2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سنت کمه ول کنم چیه. الان خسته ای. خستگیت در بره دوباره شروع میکنی

انشالله خداکنه. فعلا که حرفشونمیخوام بزنم انگاری حالم بدمیشه ار

امروزم روزه ام بعد چندوقت برای همتون دعا میکنم ازخدامیخوام تومثبت بشی شادشه دلم

خانما من الان ببخشید رفتم دسشویی خودمو خشک کردم ترشحم  یکم خونی بود البته قرمز نه قهوه ای ببخشی ...

عزيزم ايشاله چيزي نيست امروز سومين روز انتقال شايد لانه گزيني بوده عزيزم تو انتقال از هرجيزي كه ناراحتتون ميكنه دوري كنين 

عددت چند بود؟ نظر دکتری که ازمایشات رو دید چی بود؟

سلام عزيزم ازمايش ايمني رو بايد به ايمونولوژيست نشون بزن كرج لعنتي يه دكتر خوب نداره سرچ كردم ايمونولوزيست ، همش نوشته فوق تخصص اسم والرژي وايمونولوژي يعني همينه؟

عزيزم ايشاله چيزي نيست امروز سومين روز انتقال شايد لانه گزيني بوده عزيزم تو انتقال از هرجيزي كه نارا ...

سومین روزم تموم شده الان توی چهارمین روزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها امروز به جز مهربان جون یه دوست دیگهمون هم ازمایش داشت قرار بود جوابش عصر اماده بشه خبری ازشون ...

عزیزم من هنوز جوابم اماده نیست

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانما من الان ببخشید رفتم دسشویی خودمو خشک کردم ترشحم  یکم خونی بود البته قرمز نه قهوه ای ببخشی ...

سمرجونم جنینات بلاست بودن

دختر حتما لک لانه گزینیه

گلم مامان شدی انشالله به حق حضرت فاطمه زهرا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سمرجونم جنینات بلاست بودن دختر حتما لک لانه گزینیه گلم مامان شدی انشالله به حق حضرت فاطمه زهرا

نیلو جون یعنی امکان داره انقد زود لک لانه گزینی باشه؟ اخه بچه ها میگفتن روز هفت و هشت انگار لک میاد وسی بوده مثل من انقد زود...

مرسی از دعات عزیزم 

پزشک جایگزینش کی بود فامیلیش؟ حتما یه ویزیت برو شهر خودت نشون بده بازم ضرر نداره ولی دقیقا منم قبلش ...

بهت گفتم منم تعریف طاهری رو شنیدم نگران نباش

خداروشکر که از دکترت حس خوب گرفتی

اره میرم حتما عزیزم مرسی که گفتی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سمرجونم جنینات بلاست بودن دختر حتما لک لانه گزینیه گلم مامان شدی انشالله به حق حضرت فاطمه زهرا

اخه نیلو جون من امروز یه خبر بهم دادن هم خیلی ناراحت شدم امروز هم بخاطر خبره شوکه شدم میگم نکنه بخاطر اونه تورو خدا دعام کن .باید اسباب کشی هم کنم تو این یکی دوماهه امروز با خبر شدم صابخونه گفت بخاطر موقعیت الانم  شوکه شدم با این خبر 

[QUOTE=184514788]ناراضی از کی؟ عزیزم قراره دکتر نصر ماهی ده روز بیاد ایران برای انتقال و پانکچر[/QUOTE

سلام عزیزم خوبی؟.....نینی چطوره؟...کلا از مرکز ناراضین..میگن از وقتی نصر رفته خیلی به هم ریخته شده .......اها پس هر ماه میاد..... باشه عزیزم ممنون از جوابت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی