2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044792 بازدید | 684411 پست
سلام عزیزم رفتی نی نی های ناز روبیاری؟  منم دارم میرم ازمایش بدم

سلام عزززم خوبی؟....انتقال دادی شما؟....ضخامت رحمت این دفعه خوب شد؟.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرای عزیزم من به امید خدا میخوام ماه دیگه میکرو رو شروع کنم ....من تخمک اهدایی هستم دفعه پیش ۲۰ میلیون خرج کردم ولی چون واسطه ها کسایی رو معرفی میکنن که هر ماه تخمک میدن ...تعداد و کیفیت تخمکا خیلی پایین هست ....برای من فقط دوتا جنین شد.....کسی میدونه من لز کحا اهدا کننده پیدا کنم که دفعه اول یا دوم یا سوم باشه که تخمک میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم من هفته گذشته استرادیول ایرانی دومیلی گرم از شبانه روزی اکباتان گرفتم حالا باز تماس بگیرید سوا ...

اوکی عزیزم خیلی ممنونم که گفتی چشم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم رفتی نی نی های ناز روبیاری؟  منم دارم میرم ازمایش بدم

مهربون جون الهی بحق پنج تن خوش خبر باشی عزیزم برات حمد و آیت الکرسی میخونم توکل به خدا

سلام نه هنوزعقب نیوفتاده امروز فرداست.  واییی حالم داره کم کم بهم میخوره ازاسترس زیادی😵😵😵 ...

عزیز دلم انشالله که دست پر برمیگردی

به حق همین روزا الهی که خدا دلت رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم ای بابا... امیدوارم هفته دیگه جنین و قلبش رو با هم ببینی چند هفته ای؟ ساک چه اندازه ای ...

سلام عزیزم خوبی؟.....شما واکسن کرونا زدین؟.....برای تشکیل جنین مشکلی پیش نمیاره ....؟....یعنی اثرمنفی روی اسپرم یا رحم نمیزاره؟

مهربون جون الهی بحق پنج تن خوش خبر باشی عزیزم برات حمد و آیت الکرسی میخونم توکل به خدا

سلاممم اخیشش باری از رودوشم برداشته شدازمایش دادم گفتن1بیا. توکل بخداکردم هرچی خیروصلاحه. 

یه دنیاممنونم ازت عزیزدلم ایشالله توام خوش خبربیای. 

خخخخ وای خونم درنمیومد ازاسترس بزور چندقطره گرفت😂😂😂

سلاممم اخیشش باری از رودوشم برداشته شدازمایش دادم گفتن1بیا. توکل بخداکردم هرچی خیروصلاحه.  یه ...

خداروشکر راحت شدی ایشالله ساعت یک بیای تاپیک رو بترکونی عزیزم مارو هم دلشاد کنی به حق علی.

الهی آمییییین

دختر چقد دیر داری میری. وای یاد خودم افتادم 7 آزمایشگاه بودم.. از ته دلم منتظر خبر خوشحال کننده ات ...

نه بابا از8ازمایشگاه بودم طول کشید. دیگه توکل بخدا. خدادوقلوهاتونگه داره بهشون بگو منم دعاکن ایشالله که مثبتم نشدم نبازم خودمو ناشکری نکنم

خداروشکر راحت شدی ایشالله ساعت یک بیای تاپیک رو بترکونی عزیزم مارو هم دلشاد کنی به حق علی. الهی آمی ...

الهی امین الهی من فدای دلای پاک شمابشم .اره بابا خلاص شدم ازاسترسه. میمردمااا. 

دعاکن انشالله مثبت شم نشدنبازم خودمو