2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مامانهای آینده....من عضو جدیدم....چهار بار ای یو ای کردم منفی شد...میخوام ماه دیگه اقدام به میک ...

سلام عزیزم انشاءالله خیره برات عزیزدلم بهترینها برات اتفاق بیفته الهی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چهار روزه انتقال جنین انجام دادم امروز داشتم از پله ها میومدم پایین پام سر خورد سه تا پله ...

عزیزم من نمیدونم ولی انشاءالله که هیچ اتفاقی نمیفته وجنینات محکم چسبیدن بهت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من كرجم عزيزم اينجا بايد بخرم ،مركز مام كه داروخونه اش ٢٠ تا بيشتر بهم نداد

مرکز مام هم نداره دیگه کلا انشالله پیدا کنی عزیزم ولی از دکتر پرسیدم گفت یک میلشو  دو برابر بخور اگه پیدا نکردی

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه من همیشه درگیر عفونت زنان هستم دیگه مزمن شده دارو میخورم یه مدت میره دو ...

ببین برای عفونت حتما از دستمال توالت مرغوب و با کیفیت استفاده کن لباس زیر نپوش. با باد سشوار خودتو همیشه خشک کن رطوبت خیلی بده.سعی کن حموم میری صابون برای اون قسمت استفاده نکنی اینا خودش تا حد کمی تاثیر داره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من چهار روزه انتقال جنین انجام دادم امروز داشتم از پله ها میومدم پایین پام سر خورد سه تا پله ...

به سلامتی عزیزم. انشالله که چیزی نشده اصلا نگران نباش وقتی که نه لک داری نه چیزی انشالله که تو دلیات صحیح و سلامتن و برات میمونن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزيزم همه چيز دست خداست، انشاالله بهترين ها در انتظارت باشه🌷 ميگن همون چند ساعت اول انتقال، هر اتفاقي بخواد ميفته، انشاالله محكم چسبيدن به دل مامانشون. توكلت به همون بالايي باشه عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
راستش نمی دونم دقیق چطوریه، ولی دیدم که یکی از دوستان برای تخمکهاش از هورمون رشد استفاده کرده بودند ...

کدوم شهر هستند اصلا تاحالا نشنیده بودم 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
من یه بار سقط داشتم ک پوچ بود یه بار افت بتا بار سوم برا سرم نوشت بازم افت بتا داشتم یعنی باید پرنید ...

مرسی عزیزم

مرسی توضیح دادی

بازم خوبه باردار میشی خیلی خوبه

انشالله که هر چی زودتر دوباره طبیعی باردار بشی و برات بمونه. 

دفعه بعد بگو برات ۴تا سرم تجویز کنن معمولا برای وزن ۶۰ ، ۶۵ چهار تا سرم میدن.

میگن هر بیست کیلو یه سرم نیاز داره. ولی اینجا اکثر دوستان چهارتا داشتن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان اگه میشه برام خیلی دعا کنید.. من ک خودم بد به دلم راه ندادم. امیدوارم خدا هم برام خوب بخواد

حتما برات خوب میخواد و به زودی خبر خوش میدی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد