2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان من روزی 4 تا استرادیول دارم و 3 تا مدروکسی برای بعد از هیسترو دکتر داده و تا دوشنبه دارو دارم 

ولی دارم پریود میشم لک بینی دارم از دیشب ایا با وجود مدروکسی پروژسترون پریود شدنم طبیعیه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ترکیبش شبیه ترکیب آمپول خودم بود گفتم عملکردش یکیه ولی خیلی از این آمپول ها کاربردهاشون ممکنه ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون

لطف کردین

برام دعا کنید

دکترم گفته ماه دیگه انتقال جنین انجام میده

سلام عزیزدلم خوبم خداروشکر مرسی گلم از احوال پرسیت

الهیییییی شکر عزیزم 🤗🤗❤❤انشالله شما هم با ماهنده جون و مهربون جووون این ماه کلیییی خوشحال مون کنیددد..منتظر خبرهای خوب خوووب هستیم ب حق همین روزهااااا 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنون عزیزم بابت راهنماییتون لطف کردین برام دعا کنید دکترم گفته ماه دیگه انتقال جنین انجام میده

عزیزم حتما. فقط استرسو بزار کنار گلم. انشالله انتقالتم عالیه و همون اولی میگیره و مادر میشی❤️🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهیییییی شکر عزیزم 🤗🤗❤❤انشالله شما هم با ماهنده جون و مهربون جووون این ماه کلیییی خوشحال مون کنید ...

خیلی از انرژی خوبت ممنونم عزیزم ایشالله.

التماس دعا عزیزم خیلی ازت ممنونم خانم خوش انرژی الهی بزودی خودتم حاجت روا بشی به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله گلم خیالت راحت درکت میکنم منم اونموقع مضطرب شدم ولی بعد متوجه شدم که اینم همون کارو میکنه و بعضی ...

ممنونم عزیزم لطف کردین

چقدر اینجا خوبه خدا خیرتون بده

جواب سوالامونو میگیریم

انشالله همه حاجت روا بشیم

چطوری عزیز دلمممم 🤗🤗 نی نیهااامون چطورن؟؟؟😍😍😍 دیگه سونو نرفتییی؟؟؟

قربونت عزيزم ازشون خبر ندارم 😢فردا بايد برم دكتر ساعت نميگذره خواهر ديوونه شدم

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم لطف کردین چقدر اینجا خوبه خدا خیرتون بده جواب سوالامونو میگیریم انشالله همه حاجت روا ...

خواهش میکنم عزیزم. بله واقعا اینجا دوستان همه همدردیم و دلهره های مشترک زیاد داریم.

انشالله انشالله عزیزم بحق این ماه مبارک هیچکس نا امید نشه و خدا حاجت دل هممونو بده به حق علی و شبهای قدرش

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام سمرجون من روز ٤ گذاشتم كه منفي شد و اينجا منو به رگبار بستن كه الان چه وقته بي بي گذاشتنه😂😂😂 ...

منم همین علایم رودارم که🤔🤔🤔البته من باور نمیکنم اصلا. 

منم هی سرگیجه میشم. الانم تیرمیکشه تخمدان هم تهوع

[QUOTE=188319580]قربونت عزيزم ازشون خبر ندارم 😢فردا بايد برم دكتر ساعت نميگذره خواهر ديوونه شدم[/QUOTEجیگررررشووون برم من...

خوب خوبن😍😍😍😍😍من مطمئنم 😃😃ای جان دلممم رفتی دکتر حتمااا ب منم بگووووو..😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم همین علایم رودارم که🤔🤔🤔البته من باور نمیکنم اصلا.  منم هی سرگیجه میشم. الانم تیرمیکشه ت ...

تو و ماهنده جون اصلا باور نكنيد باشه😐😐😐😐خداااايا چيكار كنم من از دست اين دوتا😢😢😢ادرستونو بفرستيد ديگه واجبه بيام گيس كشي 😒😒

خداياشكرت....❤️