2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
بچه ها ایرادی نداره ظرف بشورم؟دوشنبه انتقال داشتم

میگن تا سه روز استراحت بعدش دیگه هرکس دکتر خودشه 

کارای عادی انجام بدین ولی نه طوری که خسته بشین یا فشار بیاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تیرویید ندارم عزیزم ولی بازم متوجه نشدم شیر سویا چیه. سویایی که تو ماکارونی میریزیم؟

نه عزیزدلم اون سویایی که به عنوانِ تنقلات میخوریم 

کارخونه ایه پاکتاش مثل پاکتِ شیرر روش زده سویاشیر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان روز چهارییی عزیزدلم اای وای ایشالله مثبت میای فداتشم😍😍😍 منم دقیقادوتا سه روزه انتقال دادم😘 ...

انشاءالله با دعای خیرِ تو عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره من قبل اینکه داروهای پانکچر و شروع کنم شروع کردم به یادگیری از توی یوتیوب و گوگل هرچی فیلم تزریق ...

ممنونم عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
روزي چند تا ليوتيروكسين مي خورديد؟  levothyroxine estradiol You may need dose adjustmen ...

این نگفته که تداخل داره .گفته اگه میزان دوز داروی استرادیل تغییر کنه یا قطع بشه شاید نیاز باشه سطح تیروییدتون اندازه گرفته بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من قراره پیش دکتر عارفی برای مشکل انعقادیم ویزیت بشم ولی مشکل ناباروری رو پیش ایشون نمیرم سرش شلوغه

به نظر من مشکل انعقادی تو پیش دکتر زرنانی ک ایمونولوژ هست برو ک عالیه و کلی از بچه های اینجا پیش ایشون رفتن اگه قرار نیست پیش عارفی بری پس برا اینم نرو

برا همتون این لحظه رو ارزو میکنم بچتون این ساعت بیدار بشه فقط دلش تاب بخاد تا ساکت بشه و بخابه شماهم ...

🥺🥺💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد