2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
اره زدم تستم که مثبت بود حالا خدا کنه آزمایشمم مثبت بشه همچنین مال تو مهربون جون😘

مبارکه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت 💜قبل انتقال چه مکمل های دکتر بهتون داد جنین هاتون چند روزه بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خواهر توچقدر خوبی، اشک توچشمام جمع شد ازتعریفهای خوبت. من که عددی نیستم امالایق باشم حتما حتما ...

خوبی از خودته عزیزدلم حتما لایقی شک نکن بهش... همه اینا نشونه های خوبه خدا تو ماهِ مهمونیش ماه پراز خیر وبرکتش میخواد بهمون نظر لطف کنه وزندگیامونو سرشار از خیر وبرکت کنه انشاءالله 

فردا صبح سرحال وقبراق برو آزمایشگاه فقط به چیزای مثبت فکر کن به اینکه بعدِ چندوقت باید به فکرِ سیسمونیه خوشگل برا کنجدای تو دلت باشی انشاءالله ماهم کلی برات دعا میکنیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره زدم تستم که مثبت بود حالا خدا کنه آزمایشمم مثبت بشه همچنین مال تو مهربون جون😘

عزیزم بسلامتی ایشالله خیلی تبریک میگم ایشالله بحق پنج تن آزمایشتم مثبت باشه. چند روز از انتقالت گذاشته و چند جنین چند روزه گذاشته بودن برات

در اندک من تویی فراوان یارب..

واییی چقدرررر خوشحالم کردیییی وای خدا. 

وایی منم بی بی چک میخوام😤😤😤کی زدی تو دختر؟ پس ایشالله فردا خوش خبرمیای ببینیم یه نی نی داری یادوتا. 

علامت چی بود؟ من هروزیک برنامه دارم. 

وای خدااا خیلی خوشحالم, بچه یابچه هااانشالله 18-20دی ماه میشن

عزیزم بسلامتی ایشالله خیلی تبریک میگم ایشالله بحق پنج تن آزمایشتم مثبت باشه. چند روز از انتقالت گذاش ...

سلام ان شاءالله شما هم مثبت بشین 

امروز روز 13تموم شد که تست گذاشتم

3 تا جنین  3روزه

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

وای عزیزدلم چقدر خوشحال شدم برات مبارکت باشه الهی برای هممون دعا کن انشاءالله هممون آزمایشِ مثبت دستمون باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوبی از خودته عزیزدلم حتما لایقی شک نکن بهش... همه اینا نشونه های خوبه خدا تو ماهِ مهمونیش ماه پراز ...

واییی ایشالله همینطوره, وای دوستمون بی بی چکش مثبت شده اونم فردامیره ازمایش کاش منم داشتم میزدم😢😢

وای فکرسیسمونی که ازالانم هستم میگم کلی لباس میخرم

فدای توبشم برم حرم انشالله محبتاتون روجبران میکنم چندساعت میشینم حرم دعامیخونم ونمازبرای تک تکتون

واییی چقدرررر خوشحالم کردیییی وای خدا.  وایی منم بی بی چک میخوام😤😤😤کی زدی تو دختر؟ پس ایشال ...

تو ام مثبتی مطمئنم

علائمم 

درد سینه 

سردی کف پا 

لک روز 11

درد پریودی 

ضعف گشنگی😂

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
تو ام مثبتی مطمئنم علائمم  درد سینه  سردی کف پا  لک روز 11 درد پریودی  ضعف ...

منم ازعلایم توفقط لکه بینی داشتم. الانم تیرمیکشه تخمدانم.شبهاشدیدسرگیجه دارم

عزیزدلم خیلییی خیلییی خوشحالم برات خیلی برات سجده شکرکردممم. یه چیزبگم قول میدی ناراحت نشی؟ خیلی حسودیم شدبهت

منم ازعلایم توفقط لکه بینی داشتم. الانم تیرمیکشه تخمدانم. عزیزدلم خیلییی خیلییی خوشحالم برات خیلی ب ...

قربونت بشم 

توم فردا خوشحالمون میکنی 

حالا منم فردا میخوام ازمایش بدم خدا کنه اونم خوب باشه

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
قربونت بشم  توم فردا خوشحالمون میکنی  حالا منم فردا میخوام ازمایش بدم خدا کنه اونم خوب ب ...

ایشالله دیگه مثبته عزیزدلممم نگران نباش اصلااا, فردابایه بتای دوقلویی میای عزیزم😍😍😍التماس دعابرای منم فداتشم. میگما ساعت چندمیری؟ من میخوام صبح اول وقت برم خیال خودموراحت کنم

واییی ایشالله همینطوره, وای دوستمون بی بی چکش مثبت شده اونم فردامیره ازمایش کاش منم داشتم میزدم😢😢 ...

فدای لطف ومحبتت بشم عزیزم شما فردا میری آزمایشگاه اونجا نتیجه مثبتو میگیری یه روز اینور اونور چیزی نیست