2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین عزیزم وقتی جنین رو براتون انتقال میدن اون تو مثل اینه که بزارنش داخل یه ظرف عسل. دقیق میل مورچه ...

چیزای گرم خوردین چیا خوردین مثبت شدین 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
باریکلا مامان ماهنده ایشالا یه دو قلوووووو خدا نصیبت کنه بیای اینجا از ورجه ورجه شون برامون بگی 😍

ممنونم مهربونم. انشالله با هم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ، امروز اینقدر درد تخمدان چپ کلافه ام کرده بود به همسرم گفتم اماده پریودی باش 😁

وای نه علامت اصلی لانه گزینیه عزیزم‌. جنین ها کاملا در کنار تخمدان چپ انتقال داده میشه و دردش یعنی لانه گزینیه 😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام مهربون جون خوبی نبودی امروز ، عزیزم شنبه صبح سرحال و قبراق میری ازمایشگاه و با یه بتای تپل میای ...

عزیزم امروز قلبم میومددهنم عکس فشارسنجموگذاشتم ضربانم باداروشده بود106فکرکن وفشار13

استرس نکشه خوبه, فداتشم بیادم بودی ممنونم, خودت خوبی؟ خیلی التماس دعا. اصلادل رفتن به ازمایش وگرفتن برگه ازمایش روندارم من😢😭😭

انشالله ، امروز اینقدر درد تخمدان چپ کلافه ام کرده بود به همسرم گفتم اماده پریودی باش 😁

روز چند انتقالی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سری قبل میرفتم ولی الان میدم همسرم میزنه  کاری نداره فیلم آموزشیشو ببینین بده برات بزنه

بانو شما فیلم اموزشی ندارین که برام بفرستین خودم گشتم ولی فارسی پیدا نکردم ...یه سوال دیگه حتما باید تو باسن باشه نمیشه تو ران زد؟

عزیزم امروز قلبم میومددهنم عکس فشارسنجموگذاشتم ضربانم باداروشده بود106فکرکن وفشار13 استرس نکشه خوبه ...

عزیز دلم ذکر بگو ، فیلم ببین اهنگ گوش بده  استرس رو از خودت دور کن ، ضربان قلب و فشار خونت همه از استرس ، فردا که بگذره مطمانم شنبه همه برات شادی میکنیم و قر میدیدم 

سلام به سلامتی. سونو دومت که رفتی هم همین ۹ تا تخمک رو داشتی یا کمتر بود عزیزم؟

والا راستش دکتر آقا حسینی اکثر اوقات عصبانی هستش و نمیشه سوال کرد ازش،بنده خدا حقم داره،از صبح زود تا ۸ شب مریض می بینه،اما قبلا هم گفتم فقط یه آمپول داد واسه تحریک تخمک گذاری 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
دارو ها تون چيه براي انتقال ؟ بهتون داكسي سيكلين و تينافاس نداده؟ من سرچ كردم از بين برنده ي باكتري ...

نه فعلا چون سری بعد که پریود شدم می خواد داروهای اصلی رو بهم بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷