2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی قربووونت برم. اذیت نکن خودتو. تعداد مهم نیس مهم کیفیت جنین ها خواهد بود. منم 7 تا داشتم و خیلی ...

خدا نکنه فدات شم ولی دوست خوبم اصلا حالم خوب نیست تا خود خونه گریه کردم اونجا هم گریه کردم یعنی دست خودم نیست نمیتونم خودمو گول بزنم دیگه شما خودت سالم بودی حتما که ۵ تا برات تشکیل شد ولی من و همسرم دوتایی داغونیم دلم شکسته. نمیخوام کفر بگم ولی دلم از خدا گرفته خیلیم گرفته چقد توکلم به خودش بود اینم جوابم که بهم داد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای چرا پس برعکس شد برای شما خدا کنه منم یه بار پانکچر شدم فقط یه جنین تشکیل شد برام که انتقالم ن ...

ممنونم عزیزم. حتما. مشکل اصلی ما استرس شغلی و نشستن زیاده. بخاطر همین دارو اثرش کمه. هشت ساعت نشستم و همش استرس. مگه دارو چند گرمی چکار می تونه بکنه. خودم هم تو دوهفته انتقال استرس ام شبها زیاد بود. آخه از صبح تا شب کف پاهام و دستهام سرد سرد بود به طوری که جوراب پشمی می پوشید م که گرم بشم. یک ساعت از شب که می خوابیدم از حرارت و سوختن زیاد کف پا و دستهام بیدار میشدم و تاصبح از حرارت زیاد فقط پاهام رو میشستم یا رو سرامیکها راه میرفتم که سرد بشه. خودش باعث استرس زیادی برام شد. به دکتر هم که گفتم هیچ حرفی نزد و علتی رو نگفت

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

عزیزم نگران نباش تا روز پانکچر ھنوز وقت ھست فولیکولات بزرگو بیشتر میشن انشالله.اصلا غصه نخور با ھمینا باردار میشی.استرس بدترھ برات

عزیز دلم اصلا غصه نخور ، من این روزا رو تجربه کردم درک میکنم چی میگی ، تا روز پانکچر فولی هات رشد می ...

فدات شم مامان مهرماه جونم خیلی دلم شکسته دیگه همینا رشد میکنن اگه بود بهم میگفت. خیلی ناراحتم والا من قبلا لتروزول و کلومیفن خورده بودم دقیقا عینه همین الان فولی داشتم حالا هم با این همه دارو همون قد داشتم آخه چرا. با نی نی های توی دلت برای من دعا کن حداقل جنینی برام تشکیل بشه خدا کنم پوچ نباشن 

خواهش میکنم انشالله با همین یه دونه جنین به مرادتون برسید شما وهانا خانوم

مرسی عزیزم انشالله شما هم این سری کلی جنین پسر برات تشکیل بشه و یه داداشی واسه دخترای نازت بیاری ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم الان روز هشتی عزیزم امکانش هست که رشد کنن و بیشتر هم بشن توکل بخدا  برا چن روز دیگه ...

سلام مامان جون خیلی ناراحتم قلبم درد میکنه مچ دستام داره میترکه از درد دنیا رو سرم خراب شده کاش واسه منم اونجوری بشه خدایا یعنی میشه خدا کنم پوچ نباشن و برام جنین تشکیل بشه من‌ دلم میخواد مامان بشم همین اول راه کم آوردم