2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
منم یه بار پوچ هم داشتم ک معلوم شد این ازمایش ها بالاس البته میگن لوله سمت چپ التهاب داره میگم شاید ...

دکتر من حیدری کهن هست

ولی برای ایمنی میرم پیش زرنانی

التهاب لوله ممکنه باعث شه که لانه گزینی نکنه ، به افت بتا هم ربط داره؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم راجب این میشه بهم توضیح بدی؟؟؟ من گیج شدم من که ندادم این ازمایش هااا رو. وای😱😱😱 یکبا ...

سلام عزیزم

تو چرا

شرایطت خوبه خداروشکر و علائمی ک داشتی با علائم بچه هایی ک مثبت شدن یکیه

انشالله مثبتی

فعلا در همین حد میدونم ک لنفوسیت های خون مرد رو ب زن تزریق میکنن ک وقتی جنینی که با خون مرد تشکیل شده وارد بدن زن میشه، بدن زن پسش نزنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من امروز روز سومم تمومه  از فردا کم کم شروع کنم کارای خونه و آشپزی مشکلی داره ؟&nb ...

شما بعد انتقال برای تزریق امپولا میرفتی درمانگاه؟من الان استرس گرفتم دکتر گفت بعد انتقال دو روز استراحت کنم یعنی اون دو روز نباید برم درمانگاه امپولمو بزنم؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم، بخور نوش جونت😋😋😋 منم زیاد خوردم ها  فقط دیگه مثل منم زیاد نخور اسهال نشی

ای جانم شما هم انتقالتون  تو بهار بود؟ 

چشم مرسی عزیزم 😘

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امیدی ندارم. سمته راستم دو تا داشتم سمته چپم دوتا ۱۲ سه تا ۱۰ تازه گفت اگه اون ۱۰ ها رشد کنه

ممنونم دعاهاتون انشالله که همتون به خواسته دلتون برسید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سمر جان استراديول رو بايد از فردا شروع كنم صبح بعد صبحانه ٢ تا بخورم  بعد عصر بخورم يا ١٢ ساعت ...

عزیزم من صبح ساعت ده نیم میخورم دوتا و شب هم ساعت ده نیم شب دوتا میخورم. حالا شما هم هر ساعتی تو صبح خوردی همون ساعتو تو شب بخور .

مهگل عزیزم غصه نخور😔 خدا بزرگه. انشالله با اولین انتقال باردار میشی تمام غم ها از یادت میره. من یکی ...

خدا کنه عزیزم اینقدر غصه خوردم اشک چشمام خشک شده الان بعضی اوقات که میخوام گریه کنم اشکم نمیاد قلب درد میگیره بدجور فقط 

اره منم میخام با بیهوشی انجام بدم

گلم پیاماتو خوندم منم دقیقا همین مشکل شمارو دارم و میخواستم با بیهوشی انجام بدم ولی بعد که فهمیدم موقع انتقال هرچه مستانه پر تر باشه بهتره و شانس بیشتره پشیمون شدم و دردو بجونم خریدم چون اگه با بیهوشی بود نمیتونستم آب بخورم امیدوارم شماهم هر روشی رو انتخاب کردی بهترین باشه برات و بزودی مادر بشی.

اینم بگم دردش کوتاهه و کلا انتقال نهایت ده دقیقه هم فکر کنم نمیشه

سلام بچه ها من دیروز لک قهوه ای دیدم روز 11 انتقال بعد الان صبحم رفتم دستشویی الان یه لک قهوه ای کم رنگ بود 

بعد ببخشید لکام هم مقدارش کم بود اندازه عدس😕

اینا چیه 

کسی بوده لک به این اندازه داشته باشه یا اینا میتونه لانه گزینی باشه اخه این همه دیر  مگه لانه گزینی میکنه؟؟

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امی ...

سلام عزیزم نمی دونم بدنامون چرا ب دارو.واکنشی نشون نمیده منم میدونم برم همین حدودام خب چه کنیم دیگه ان شاءالله که همینا برات با کیفیت باشن و همشون جنین بشن  بعد ب نظرم چرت گفته چرا نباید اون سایز10رشد کنه هنوز که اولای پریودته بازم یه هفته مونذه تا پانکچر دارو چی اصافه کرد برات ؟؟ و گفت کی بیای