2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست

دوستان من فردا ميخوام آزمايش كرونا بدم. بنظرتون آزمايش خون بدم يا pcr؟ 

دكترم دوتاش رو نوشت برام كه هركدومو خواستم بدم. 

كسي بيمارستان نيكان اقدسيه آزمايش pcr داده؟ خوب انجام ميدن؟ سري پيش آرامش سعادت آباد آزمايش دادم ولي دكترم گفت شناختي ندارم روي اونجا🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا بلاست انتقال دادم عزیزم. یک نی رو که سه تا توش بوده و یکیش گردش ب بوده رو ذوب کردن  دوتای ...

وای چقدر عالی خداروشکر

خیلی مواظب خودت باش انشالله برات می مونن😍

به فرض اینکه دکتر قصد داشته باشه دو تا سه روزه انتقال بده وقتی تعدادِ داخل یک نی بیشتر از دوتاست، دوتا رو انتقال میدن بقیه رو مجدد فریز میکنن؟ از این مدل اطلاع داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره میفهمم منم دفعه پیش همه ش منتظر روز آزمایش بودم  انشالله این دفعه دیگه مامان شدی 😊

انشالله توکل بخدا, من دیگه الان داره زمان ازمایش نزدیک میشه منتظراونم نیستم میترسم برم😢😢😢

فقط این انتظاره سخته. 

ممنون عزیزدلم ایشالله همه منتظرا من ودوستانمونم

به سلامتی عزیزم. پس الان یه مامان کوچولویی. ایشالله به زودی خبر مثبت شدنت رو میدی    

مرسی عزیزدلم ایشالله،  الهی خدا دوتا دختر گوگولیتو  برات حفظ کنه گلم🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشالله توکل بخدا, من دیگه الان داره زمان ازمایش نزدیک میشه منتظراونم نیستم میترسم برم😢😢😢 فقط ای ...

نترس عزیزم. نهایتا خواستی بری قبلش یه بیبی چک بزن. البته این سلیقه ایه. من انشالله این دفعه انتقال بدم باز هم بی بی می زنم، منتها این دفعه همون صبحی که بخوام برم آزمایش اینکار می کنم.  چون خیلی استرس بهم وارد میشه قبلش و کلا ترجیح می دم چه مثبت چه منفی آمادگی داشته باشم. ایشالا که مثبت جواب آزمایشت به امید خدا 😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستان من فردا ميخوام آزمايش كرونا بدم. بنظرتون آزمايش خون بدم يا pcr؟  دكترم دوتاش رو نوشت بر ...

آزمایش خون بده هم راحتتره هم مطمئن تر

وای چقدر عالی خداروشکر خیلی مواظب خودت باش انشالله برات می مونن😍 به فرض اینکه دکتر قصد داشته باشه ...

بله مام کلا دوتا انتقال میدن برای همه بیشتر انتقال نمیدن عزیزم چون میگن ریسک داره. 

برای منم کلا قرار بوده از اول دوتا بزارن.

خیلی ازت ممنونم التماس دعا الهی که بمونن  واقعا ، مرسی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله مام کلا دوتا انتقال میدن برای همه بیشتر انتقال نمیدن عزیزم چون میگن ریسک داره.  خیلی ازت م ...

سمرجان اطلاع داری کلا جنینهارو مرکز مام سه تا سه تا تو نی میگذارن یا برای تو اینطوریه؟ برای منو ۵ تا تو یک نی گذاشتن، یکیشم حساب نکردن گفتن چهارتا جنینه. نمی دونم بر چه اساسیه چون منم سه تا از جنینهام گرید آ ۸ سلولی هستن یکی آ۶سلولی و یکیم بی

عزیزم سونو که اصلا دقیق نیست. من دفعه اول میکرو ازمایشم ذخیرم رو ۱.۹ نشون میداد اما تو سونو دکتر بهم ...

تو مام براساس سونو  وتعداد فوليكول مشخص ميشه چند تخمك ميشه روز پانكچر البته به كيفيت  تخمك هم بستگي داره 

تو مام براساس سونو  وتعداد فوليكول مشخص ميشه چند تخمك ميشه روز پانكچر البته به كيفيت  تخمك ...

اکثر دکترهایی که رفتم پیششون سونو رو معتبرتر می دونن. برای منم ذخیرم ابتدا ۱ممیز ۸ بود ولی آل یاسین و مام و رزاقی با توجه به تعداد فولیکولهام گفتن درحد یک هست.

تو مام براساس سونو  وتعداد فوليكول مشخص ميشه چند تخمك ميشه روز پانكچر البته به كيفيت  تخمك ...

مگه ابن سینا با سونو نشون نمیده همه جا سونو دیگه عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤