2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سپاسگزارم عزیزم خیلی لطف کردی الهی آمیییین. الهی بزودی زود خودتونم نی نی بغل باشید🥰

سمر جان مبارکت باشه عزیزم انشاءالله 14روز دیگه با خبر خوش بیای یادش بخیر من تو با هم رفتیم مام خوش به سعادتت برات یه عالمه جنین تشکیل شد الان انتقال دادی خیلی برات خوشحالم عزیزم ولی من اندر خم یه کوچه هم هنوز خیلی دلم برای خودم میسوزه کاش منم جنین داشتم 

ببخشید اگه با حرفام ناراحتت کردم دلم یهو گرفت با خودم گفتم اگه منم جنین داشتم الان مثل سمر جون میرفتم انتقال 😭😭

انشالاه به سلامتی ،خدابرات حفظش کنه😘😘😘😘😘😘😘

قربونت گلم ممنونم ان شاءالله به خواسته دلت برسی😘😘😘 نی نیام دوتان واسشون دعا کن😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ خدا دوقلوهای نازتوحفظ کنه برات ایشالله خواهربرای منم دعامیکنی؟ اصلادل تودلم نیست ش ...

سلام عزیزم ممنونم‌قربونت تو خوبی انتقال دادی؟چشم اگه قابل باشم به نی نیام میگم بره خاله مهربونشون دعا کنن😘😘😘

قربونت گلم ممنونم ان شاءالله به خواسته دلت برسی😘😘😘 نی نیام دوتان واسشون دعا کن😍

عزيزم خدا حفظشون كنه الهي😍گلم تا الان چند كيلو اضافه كردي؟ جنسيتشون تو ان تي مشخص شد؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی؟ جوجه های خاله درچه حال؟ وای رقتی تعیین جنسیت به منم خبربدی.  من استرس شنبه رو ...

سلام گلم قربونت بد نيستم بدجور منتظرم شنبه بياد كه نمياد☹️☹️چه تحملي داري دختر كه بي بي نميزني 😂من كارخانه بي بي رو پولدار كردم😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم ممنونم‌قربونت تو خوبی انتقال دادی؟چشم اگه قابل باشم به نی نیام میگم بره خاله مهربونشون دع ...

اره بابا عزیزم الان روز12 انتقالم, دعاکن استرس خفه ام کرده. 

روز9-10هم لکه قهوه ای داشتم سکته روزدم. قربون نی نی های نازت برم الهیییی, چه عالی که دخترپسرن منم دلم خواست😋😋😋

براشون 5تاصلوات میفرستم سالم بیان بغل مامانشون

سلام عزيزم مباركت باشه🌷 ان شاالله دوهفته ديگه با بتا مثبت مياي و جشن ميگيريم🤲🏻  حالا من چي ...

😁😁😁واییییی خداااا دختر چرا اینقد منو میخندونی انرژی مثبت الهی که همیشه دلت شاد باشه جیگر جون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم خدا حفظشون كنه الهي😍گلم تا الان چند كيلو اضافه كردي؟ جنسيتشون تو ان تي مشخص شد؟

والا ۲۰ هفته رفتم دکترم ۵ کیلو اضافه کرده بودم ولی خودم فکر میکنم ۲۰ کیلو اضافه کردم😅 تو ان تی نه تو ۱۶ هفته گفت هردو پسر ۱۸ هفته پسر دختر ۲۰ هفته دختره پسر پسره دختر شد😛کلا موندم تو کار دکتر سونو😅

ممنونم عزیز دلم قطعا همینطوره😍😍من استرسی ام فقط😅دختر پسرن عزیزم

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چقدر عالی

خدا حافظشون باشه 

کجا انتقال دادین؟

شماها که مثبت شدین از تجربیاتتون بگید که ما هم انجام بدیم و دلگرم بشیم 

سلام گلم قربونت بد نيستم بدجور منتظرم شنبه بياد كه نمياد☹️☹️چه تحملي داري دختر كه بي بي نميزني 😂من ...

توچرامنتظرشنبه ای؟ ایشالله حال دلت همیشه خوب باشه. 

والله خواستم بی بی بزنم زینبی جان وبچه هامنصرفم کردن. میخواستم منفی شداگراماده شم واسه شنبه. 

البته که متنفرممم ازبی بی بس منفی شدن

وای نگوووو، نشد یه دست کل بدنم اینجوری شه      

دارچین جون تیره شدن قسمت هایی از بدن تو بارداری عادیه. من دوستام همشکن میگن‌تیره شده خودمم یه قسمت هایی تیره شده .میگن بعد از زایمان از بین میره. نرفت هم فدای سر نی نی ها. اینا نشونه های خوشگل مامان شدنمونن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره بابا عزیزم الان روز12 انتقالم, دعاکن استرس خفه ام کرده.  روز9-10هم لکه قهوه ای داشتم سکته ...

قربونت گلم ان شاءالله مامانی لکه بینی تو اون زمان خوبه شاید لانه گزینیه😍😍😍ان شاءالله مامان دوقلوهایی به حق مولود این روز عزیز🙏🏻🙏🏻😘😘